Licht !!

Na een zomer lang genieten vonden we dat het nu tijd geworden was om 'm op te ruimen, zodat we weer meer licht in de kamer kregen,

want dat is nu eenmaal het nadeel ervan, al zijn de voordelen vele, zo tegen 't eind van de zomer begin ik ook 's binnenhuis dan weer te snakken naar daglicht in huis. En dan vooral in die ene hoek van de kamer...

 

En dus verzamelde Arnold vanmorgen moed en ging aan de slag.

 

Eerst nog in overhemd en lange broek, maar al gauw werd het de korte broek, en nog weer later zelfs in een mouwloos shirt, en was hij tijdens de koffie zelfs blij met de schaduw van de druif...

 

 

 

En na een uurtje ploeteren kon ik genieten van het daglicht!

 

De rest van de dag was hij bezig met de kast opnieuw inruimen. En aan 't eind van de middag hadden we een keurige gereorganiseerde tuin, waar we nog even lekker een bakkie deden.

 

En als 't morgen weer zulk mooi weer is kunnen we hier lekker in 't zonnetje ontbijten. Daar verheug ik me al op.

 

Jammer genoeg is de tent nu op. Na vier lange zomers was het doek zo gaar als boter geworden en kon hij rechtstreeks de grijze container in. Dat wordt dus zoeken, hebben we al ontdekt, naar de bekende speld in de hooiberg om een nieuw dak te vinden. Want de buizen zijn nog helemaal pico bello. Gelukkig hebben we daar nog tot eind april volgend jaar, wanneer we 'm traditiegetrouw weer willen gaan opzetten, de tijd voor.

dondersteen schreef op 05 September '10 - 17:35 ;

Misschien op Marktplaats? Stel nou dat daar een tweedehandsje te vinden is met wel een goed doek?
Applaus voor Arnold trouwens, dat lijkt me echt een ‘daar-heb-ik-geen-zin-in-klus!

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen  · lees reactie van Ettje

Hilda schreef op 05 September '10 - 21:12 ;

Hier aan de overkant had de wind zo’n ding gewoon meegenomen voor-vorige week. Schoof het geval gewoon over de schutting de straat op. Bijna nog handiger dan A ;-)

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 06 September '10 - 13:13 ;

In reactie op dondersteen; We hebben al gezocht op Marktplaats, maar nog steeds niks gevonden. Jawel, wel partytenten, maar niet zo-eentje als deze. En dat willen we graag, want ‘’t buizenframe hiervan is perfect en oerdegelijk.

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje

Ettje schreef op 06 September '10 - 13:14 ;

In reactie op Hilda; Maar Hilda toch… Dat is geen ding, maar een partytent. Daarom bleef de onze ook gewoon staan, vorige week, bij windkracht 9. :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.