Poppendokter

En dan ben je zomaar, aan 't eind van de zondagmiddag, poppendokter.

Want dat kon natuurlijk zo niet blijven: Simone (waag niet 'pop' te zeggen) met maar één arm. Tijdens de dienst had ik die arm al in m'n handen geduwd gekregen, en 't viel me honderd procent mee dat het geen drama werd... Blijkbaar waren de cadeautjes in haar tas, een zelf geregen kralenketting en voor ieder twee onderzetters van plakkralen (een rondje en een hartje) voldoende afleiding om dat drama te voorkomen.

Maar eenmaal de koffie op, en zij aan het schilderen,

moest Arnold er aan geloven en moest de arm er weer 'even' aangezet worden. Wat nog niet meeviel...

 

Wat uiteindelijk helemaal niet meeviel, want zonder lijm lukte het niet, en dat betekent dat de arm niet meer kan bewegen... Dat werd dus de arm in een verbandje, en voorlopig Simone niet meer douchen of in bad doen (want dan kunnen de kleertjes aanblijven :-) )

 

De enige oplossing die we nu nog kunnen bedenken is: er gewoon ouderwets een elastiekje doorheen doen. Gaatje in de ene arm en gaatje in de andere arm, net als vroeger... Maar of ze daar genoegen mee zal nemen?  Want Simone is niet 'maar een pop'. Simone is Simone!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.