Kleine dingen

't Is alweer lang geleden dat Saskia en Serge het zongen:

't Zijn de kleine dingen die het doen!

  En vandaag ervoer ik weer eens hoe waar het is, toen ik een envelop uit de brievenbus haalde, aan mij geadresseerd, met daarin een klein cadeautje en een prachtige kaart van een schilderij van Edvard Munch, getiteld: de zon. 't Was een zeer welkome verrassing, in deze dagen die heel erg zwaar zijn nu ik met de laatste loodjes van de EMDR bezig ben. Laatste loodjes die stuk voor stuk er diep inhakken. Maar die ook klaarheid geven en me meer en meer het leven teruggeven. Me leren: zo als het was, zoals het ging, dat gebeurt me nooit meer, want dat wil ik nooit meer. Maar om daar te komen is wel een zware weg, met heel veel zeer en heel veel ingeslikte woede...

 

Wat is het fijn als je dan een lieve vriendin hebt die je zomaar een zonnestraaltje stuurt en daarmee zegt: ik denk aan je, ik hou van je, voor mij ben je waardevol.

Lieve Carla, bedankt!

dondersteen schreef op 09 September '10 - 23:25 ;

Wat een prachtig cadeautje! Ik word er helemaal blij van.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen

Carla schreef op 10 September '10 - 00:04 ;

(blush)

Carla  · reageer op Carla

Marleen schreef op 10 September '10 - 08:54 ;

Wat mooi Ettje!
Heel veel sterkte met die zware laatste loodjes.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.