Wat een dag

Wat een schitterende dag was het vandaag. Heerlijk buiten gezeten vanmorgen, en genoten van de warmte van de zon.

Nee, op 't strand moet je op zo'n dag niet zijn. Daar is het dan opeens heel erg druk. En dat is niet mijn liefste bezigheid: tussen al die dagjesmensen door schuifelen. En dat het druk was zagen we met eigen ogen, toen we vanmiddag, na de kerkdienst, van hier, langs de duinen, naar Bergen reden, om daar met Pia een hapje te gaan eten. Geen moment hadden we ons gerealiseerd dat het wel eens file-rijden zou kunnen worden langs de kust. Wat natuurlijk ook komt, dat niet realiseren, doordat we zelf onze gewone zondagse dingen doen, zoals naar de kerkdienst gaan, en daar onze bezigheden hebben... Dan bedenk je gewoon niet dat de rest van Nederland vrij heeft en op pad is... :-)

Dat we deze keer een hapje gingen eten was als 'troost' voor 't feit dat haar familie op vakantie is en zij dan niet mee kan. Dan doen we meestal even iets extra's met haar, en dat maakt dan veel goed. Helemaal als het een verrassing is. Want we hadden van te voren niks verteld en het bewaard tot na de koffie...

Dus reden we naar 't Pannenkoeken/Pizzarestaurant Duinvermaak in Bergen, waar we, nadat we 'eindelijk' de auto hadden kunnen parkeren, een mooi plekje vonden op het terras, waar het ook al razend druk was. 't Leek wel hoogseizoen, en alsof heel Bergen en omstreken er was om te eten... Dus we waren superblij met ons terrasplekje.

 

De voorbije zomer ontdekten we dit restaurant, toen we er met Annelies, MJ en de kinderen waren, en omdat het ons toen goed was bevallen, hadden we de rit er naartoe er wel voor over, wat het dan voor P tot een extra uitje maakt. En ook nu weer genoten we er van 't eten, en 't mooie uitzicht op eeuwenoude bomen.

En terwijl Arnold en P van hun pizza genoten en ik van een pannenkoek, werden ondertussen alle baby's, peuters, kleuters, kinderwagens en wandelwagens bewonderd en van 'commentaar' voorzien door P. :-)

 

Vanzelfsprekend moest er ook even geproost worden. En dat kan best, met een cappuccino en een maltje.:-)

 

En natuurlijk was er een ijsje toe, om 't feestje compleet te maken. Tenminste voor Arnold en Pia, want ijs eten is mijn hobby niet, dus nam ik een heerlijke coupe vers fruit als toetje.

 

En terwijl zij genoot van het uitje, genoten wij van haar en van het feit dat we op 3 oktober nog heerlijk buiten op een terrasje konden zitten. Heerlijk!!

dondersteen schreef op 04 Oktober '10 - 21:59 ;

Wat een dag was het, geweldig. Ik was in de dierentuin en zat.. binnen! In verband met een kinderactiviteit. Dat was ook heel gezellig hoor maar af en toe keek ik jaloers naar alle mensen die buiten door het park slenterden.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.