Nieuwe woning

Het duurt nog wel even voor Pia d'r nieuwe woning klaar is. Kan zelfs wel mei worden...

Maar gisteren mochten we alvast een kijkje gaan nemen in een andere in aanbouw zijnde woning, die gelijk is aan haar nieuwe woning.

Onderweg stond haar mondje geen moment stil, want dit is natuurlijk allemaal heel erg spannend. En 't is erg moeilijk om uit te leggen dat het allemaal nog maanden gaat duren.

Voor mijn gevoel waren ze daarom ook wel een beetje vroeg met de rondleiding, ook omdat deze woning nog niet af is, en er nog volop gewerkt werd aan de afwerking. Terwijl we boven niet mochten kijken, waar zij nou juist, straks, haar nieuwe kamer krijgt. Gelukkig is beneden wel helemaal gelijk aan boven, en met wat extra inspanning lukte het haar uit te leggen dat dit dan wel niet háár nieuwe kamer was, maar dat het boven wel precies zo was.

En ook het binnengaan door de activiteitenkamer, omdat er in de hal nog druk gewerkt werd, was niet echt handig, omdat dat helemaal een 'vertekend' beeld gaf. Maar goed, 't was allemaal goed bedoeld en dus luisterden we braaf naar 't verhaal...  om vervolgens met z'n allen naar de eerste nieuwe Parkwoning te wandelen.

 

 

 

en stonden we even later in de nieuwe huiskamer,

 

met links de bijkeuken en de keuken.

En toen op naar 'haar' nieuwe kamer...,

 

waarbij vooral de eigen badkamer, met alles erop en eraan helemaal favoriet was.

 

Dat gaf in ieder geval een concreet beeld van het nieuwe, en daar kon ze zich dus alles bij voorstellen hoe dat straks zou zijn.

En hier komt een zelfs klein keukenblokje...

Dus toch wel helemaal blij wandelden ze even later weer naar buiten, via de activieitenkamer, en stond ze er vergenoegd nog even naar te kijken,

 

 

om vervolgens naar het allerbelangrijkste te gaan, het uitzoeken van nieuwe gordijnen en vloerbedekking, in het Tij. En daar was ze, sneller dan ik, heel snel klaar mee. 't Moest blauw worden!

Nadat ik me had laten overtuigen dat ze lichtdicht en allergievrij waren hebben we dat dus besteld. 

En dan nu weer verder met wachten. Inmiddels heeft Arnold een mooie plattegrond - en de meubeltjes op schaal getekend, zodat we kunnen gaan schuiven... :-)

dondersteen schreef op 06 Oktober '10 - 18:01 ;

Wat een spannende verandering! En wat leuk dat ze zelf kleuren uit mag kiezen, blauw is prachtig. Dat is al jaren mijn lievelingskleur.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.