Jakkiebah!

Toen ik gisteravond naar het bijbelklasje onderweg was, zag ik bij een woning een mevrouw met een stok...

Met woeste gebaren ging ze de spinnenwebben te lijf die haar tuinpaadje onveilig maakten. Even kruisten onze blikken elkaar en zagen de herkenning in elkaars ogen... Want, bah wat is het akelig als je niets vermoedend in zo'n spinnenweb loopt.

In mezelf grinnikend liep ik verder, me realiserend dat ik bij thuiskomst wel eens de pineut zou kunnen zijn. Want als je ook maar een paar uurtjes er niet langsgekomen bent zit het ook bij ons vol... :-( Gelukkig viel dat mee!

En hoewel ik er een verschrikkelijke hekel aan heb, om opeens een spinnenweb in m'n gezicht te krijgen, kan ik er toch ook wel van genieten. Zoals vanmorgen, toen ze, nog nat van de mist en beschenen door de zon, de achtertuin versierden. Allemaal gratis slingers voor de jarige dacht ik..., want Arnold viert vandaag z'n 67ste verjaardag. En, 't zijn net de frivolitékleedjes van m'n oma, dacht ik... Alleen, je moet ze niet in je gezicht krijgen. En al helemaal niet als ze zó kletsnat zijn! Maar mooi zijn ze wel, die kunstwerkjes!!

 

 

 

 

 

Maar zo, in de zon en mistdruppels erop zijn ze mooi! Ja toch?! :-)

Anke schreef op 07 Oktober '10 - 19:16 ;

Heej Arnold en Ettje, van harte gefeliciteerd hoor. Mooie slingers!:-)
fijne avond!!

Anke  · reageer op Anke

dondersteen schreef op 07 Oktober '10 - 19:26 ;

Van harte gefeliciteerd!!

En spinnenwebben én spinnen zijn prachtig. Ik heb ze nooit vreselijk of eng gevonden. En zo in de herfst met die mistdruppels erop zijn het echte kunstwerkjes.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen

Arnold schreef op 08 Oktober '10 - 23:04 ;

Dank Anke en “Dondersteen” voor de felicitaties. Mooiere slingers bestaan niet.

Arnold (email)  · reageer op Arnold


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.