Koud!!

En dat terwijl het vandaag 't grootste gedeelte van de dag mooi weer was, en het buiten in 't zonnetje zelfs lekker was.

We waren het er samen roerend over eens, m'n vriendin Carla en ik, toen we even buiten van dat zonnetje genoten, dat het weer 100% meeviel, gelet op de voorspellingen van Erwin Krol, gisteravond. En toch heb ik het nu al uren koud!! En zelfs met twee truien en de kachel aan voel ik me nog steeds koud!!

Blijft er dus maar één conclusie over: de griepprik is niet goed 'gevallen'. Want die gingen we vanmiddag halen, nadat Carla en Rens doorgereisd waren naar hun vakantiebestemming. En da's balen! Ik bedoel: als die prik niet goed gevallen is... 

En wat ook balen is? Dat de grote griepmeting nog niet begonnen is. Kan ik eindelijk een keertje invullen dat ik het koud heb, in al die jaren dat ik al meedoe... Zijn ze nog niet begonnen! :-( Tel ik straks weer niet mee aan 't einde van 't griepseizoen.
'k Las overigens dat Ab Klink mooi is blijven zitten met de Mexicaanse griepinjecties. Die zijn inmiddels doorgedraaid... Moet je als gewone huisvrouw, met een gewoon huishoudboekje, niet over nadenken wat dat gekost heeft... Of toch wel? En je er dan heel erg boos om maken dat er zo met ons geld omgesprongen wordt, terwijl er alsmaar gemekkerd wordt over de steeds duurder wordende gezondheidszorg!

Blij toe dat de kou pas begonnen is nadat Carla en Rens er waren. Want nu kan ik in ieder geval nog terugkijken op een paar hele fijne uurtjes, met lieve vrienden, met wie we even heerlijk bij gekletst hebben. En voor hen hoop ik, van ganser harte, dat er van de rest van de voorspelling van Erwin Krol ook helemaal niks terecht komt. Want ik gun ze de komende dagen het mooiste Hollandse Herfst weer, met heel veel herfstzon! En als zij dat hebben, dan hebben wij het ook. :-)

Carla schreef op 20 Oktober '10 - 09:30 ;

Ik moest me vasthouden om in de wind niet van de boot de waaien!:-)
We genoten van een prachtige regenboog boven de waddenzee.
Nogmaals hartelijk dank voor de gezellige uurtjes bij jullie.
Hoop dat je inmiddels weer op temperatuur gekomen bent.

Carla  · reageer op Carla  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 21 Oktober '10 - 12:36 ;

In reactie op Carla; Gister overdag ging het goed, maar ’s avonds weer zo koud. En nu is ‘t weer goed. En jullie boffen vandaag, met alweer hoofdzakelijk mooi weer. Maar ‘t waait wel hard. :-) Zoals meestal! :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.