Vol maar fijn

We hadden een vol maar fijn weekend!

Want vrijdag kwamen Joëlleke en Kobus logeren. En al werkte het weer niet echt mee, toch genoten we er wel van.
Van hun aanwezigheid, allereerst, en van de storm en de regen. :-)
Zoals zaterdagmiddag, toen we, na urenlang naar de lucht en de buienradar gekeken te hebben, de stoute schoenen aantrokken en naar de Hondsbosche Zeewering reden, om even uit te waaien tussen de buien door. En dat leverde mooie plaatjes op...

Ons plan om bij Camperduin even warme chocolademelk te gaan drinken, toen we verkleumd weer in de auto stapten, viel letterlijk in het water. Want op 't moment dat Joëlle en Kobus uitstapten kregen we de wolkbreuk over ons heen, die even te voren al te zien was. En even snel als ze uitstapten stapten ze weer in... Dus reden we uiteindelijk maar terug, richting Den Helder, en kwamen bij Wiedus terecht. Waar de chocolademelk ook lekker was, en we genoten van een fraai uitzicht.

 

 

Zondagmiddag, na de dienst, zag ik de bui hangen, en drukte nog snel, voor ze vertrokken voor een wandelingetje door 't Mariëndal en 't beklimmen van de uitkijktoren, Joëlle mijn camera in d'r handen, met 't verzoek er foto's van te maken... :-)

 

Tijd dus om gauw weer naar huis te gaan, en lekker te lezen, te breien en spelletjes te doen, waarbij Joëlle alsmaar won. :-( En voor we het wisten was het weekend alweer voorbij, en bracht Arnold ze vanmorgen weer naar de trein, waarna wij naar Vijfhuizen vertrokken, voor een bezoek aan schoonzus en zwager.
We dronken koffie en nog meer koffie, lunchten en maakten een wandelingetje, waarbij we verrast werden, ze wonen vlakbij de Polderbaan, door een vliegmachien die op een plek stond waar hij niet hoorde te staan. Alle reden dus om er een paar foto's van te maken. Immers, zoiets zie je niet elke dag...

En gelukkig vlogen de anderen gewoon weg...

Twee broers, in een gezellig gesprek...

 

Maar we kwamen ook langs deze zielige kastanjeboom, die het vast niet lang meer maakt...,

en langs dit fraais in hun eigen tuin, dat ze zelf nog nooit gezien hadden... en op mijn vraag: wat voor bloemen hiervoor eraan gezeten hadden konden ze me geen antwoord geven... Tismewat!

 

Om half elf, vanavond, waren we weer thuis. Nog gauw even de foto's van m'n camera gehaald, en dit logje geschreven. En nu naar bed. Uitrusten van een heerlijk weekend!

Marleen schreef op 26 Oktober '10 - 10:01 ;

Wat een gezelligheid. Het is wat met die buien.
Vorige week hadden de kinderen vakantie. Ze hebben bijna niet buiten kunnen spelen. Gisteren moesten ze weer naar school en prompt scheen de zon de hele dag.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Ettje schreef op 26 Oktober '10 - 13:14 ;

Terwijl het hier de vorige week, tot en met vrijdag, prachtig weer was. Wel soms even een bui, maar daar bleef het bij, en dronken bijna elke morgen buiten onze koffie…
Je was dus gewoon op ‘t verkeerde stukje Nederland. :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje  · lees reactie van Marleen

dondersteen schreef op 26 Oktober '10 - 23:31 ;

Prachtig, die dramatische luchten. En ook zo prachtig: het pakje dat we via de post kregen! Dank. Dank. Dank. Hij is geweldig.:-)

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 27 Oktober '10 - 15:37 ;

In reactie op dondersteen; Ik ben heel benieuwd of er bij jou vogeltjes bij komen om te eten. Hier, tot nu toe, nog niet. Veel plezier ermee.
Leuk zoals je dat noemt: dramatische wolkenluchten. :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje

Marleen schreef op 28 Oktober '10 - 10:39 ;

In reactie op Ettje; Ja, ja, peper het er nog maar eens in. ;-)
Jullie hebben inderdaad veel vaker mooi weer dan hier in het westen.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 30 Oktober '10 - 13:52 ;

In reactie op Marleen; Maar wij wonen toch ook in het Westen? Nou ja, noem het maar Noordwesten. ‘t Weer hier heeft alles te maken met de zee…
Misschien helpt het als je een zeetje gaat aanleggen rond je huis? :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.