Onstuimig

We hadden er al een beetje mee gerekend dat het onstuimig zou worden...

Daarom hadden we vrijdag al de gordijnen van de tent eraf gehaald. Dat gaf ook meteen al wat meer licht in de kamer, waar ik zo langzamerhand ook wel weer aan toe was.
In de zomer vind ik het niet erg, wel fijn zelfs, dat de tent ook meteen werkt als zonnescherm, maar aan 't einde van de zomer gaat het me dan toch benauwen dat er geen daglicht in de kamer komt...Dus gordijnen en de bovenrand eraf scheelde al een behoorlijke slok op een borrel...

 

En hoewel we nog wel een beetje twijfelden, want zo'n tentdak boven je hoofd is toch wel lekker als je buiten zit, gisteren dus toch maar het dak eraf gehaald, gezien de weersvoorspellingen voor vandaag...

En toen was er weer licht... en steeds meer licht!

 

 

 

En nu zijn we blij dat we het toch maar gedaan hebben. Niet alleen vanwege het licht, maar ook vanwege de harde, blij vlagen stormachtige wind. Ze hadden het dus bij 't rechte eind, deze keer, de weervoorspellers, want dit mag je met  recht onstuimig weer noemen.
Maar 't maakt ook wel een tikkeltje weemoedig, omdat het toch wel heel erg voelt naar: de zomer is voorbij!En daar was ik nog lang niet aan toe...

Morgen maar eens gaan kijken hoe de voortent van de caravan dit doorstaat... Tot zolang duimen we!

Anke schreef op 09 September '11 - 22:51 ;

Geweldig al dat stormweer, ik was al bijna jaloers, zo mooi hebben we dat hier niet. En toen ineens: een aardbeving! Nou jij weer :-P :-) het was maar heel even. Ik dacht dat er iemand aan de metalen garagedeur rammelde. Toen was het weer stil. Later hoor ik wat het was geweest. De jongens boven hadden er meer van gemerkt: de kasten gingen heen en weer. Groet en goed weekend.

Anke  · reageer op Anke


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.