Zuidwester

Het lokte de hele dag al...

Even kijken bij de zee. En dus stapten we aan 't eind van de middag nog even in de auto en reden naar de dijk, om de te zien wat de Zuidwester met de zee deed. 't Viel mee. Al kun je natuurlijk ook zeggen dat het tegenviel... In ieder geval waren we in een mum van tijd gezouten. Waren de brillenglazen matglas en plakten onze kleren... Maar ondanks dat het 'tegenviel' was het toch wel een mooi gezicht, en verbaasden we ons erover dat Texel verdwenen was achter een zoutgordijn.

En dat dat zout ver komt zien we aan de ramen, die Arnold vrijdag net gelapt heeft, en die nu weer matglas zijn geworden...
Kijken hoelang het duurt voor het me gaat irriteren. De herrie van de storm én het matglas.:-)

Marleen schreef op 12 September '11 - 20:04 ;

Wat een heerlijkheid, aan zee zijn met storm. Dat vind ik nou echt het allerfijnste. Heb je nog kunnen genieten van de schitterende weerlichten afgelopen zaterdag? We reden terug uit Wijnaldum en reden toen over de Afsluitdijk het onweer tegemoet. Het was een prachtig gezicht.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 12 September '11 - 23:18 ;

In reactie op Marleen; Ja, was mooi, zaterdagavond. Maar ‘t zat vooral boven zee. Hier hoorden we het in de verte rommelen. Heb een poos voor het raam staan kijken.

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.