Jarig meisje

Het was genieten vandaag, door een jarig meisje.

Vier jaar is ze geworden en sinds de scholen weer begonnen zijn zit ze in groep 1. Da's heel belangrijk. Maar jarig zijn natuurlijk ook, en cadeautjes krijgen helemaal.

Omdat ze van papa en mama een pop kreeg, die ze zelf had uitgekozen, kreeg ze van ons een buggie. "Precies wat ik graag wilde hebben", zei ze. En de muts en sokken moesten meteen aan, al gaf ze aan: "die zijn voor als het koud is".

 

 

En natuurlijk was er taart, gemaakt door Papa Mark Jörg. Een taart die bij haar T-shirt paste.

Ook het zonnetje deed een tijdje mee, zodat we ook nog buiten konden zitten,

 

terwijl we ondertussen genoten van elkaar en van Roan's prachtige zonnebloemen, waar hij heel trots op is. En dat mag! Want ze zijn echt heel hoog gegroeid.

 

En omdat Annelies ook jarig was geweest, eergisteren, mocht zij voor de grote mensen kiezen wat ze gingen eten... Grutten!

 

 

En mocht Nika kiezen wat de kleintjes aten... Patat! Nog een geluk dat ik ook bij de kleintjes mocht horen, omdat ik elk jaar kleiner word :-)
Geen idee hoe ik dat andere ooit gelust heb, en het zelfs m'n dochter heb leren eten..., die het zelfs zo lekker vindt dat ze het kiest voor d'r verjaardag, terwijl mijn maag al draait als ik het ruik...

Maar al met al, we genoten. En zowel op de heenweg als de terugweg genoten we van de wolkenluchten... Die zich weer eens op z'n mooist lieten zien.

Want zoiets is een toch ook een cadeautje? Een cadeautje van de Maker, of op z'n minst een knipoog... Hemel en aarde die elkaar raken...

En dit zagen we op de terugweg... Maar dat bewaar ik voor morgen...

Carla schreef op 15 September '11 - 09:58 ;

Een prachtige dag, zoveel mooie en leuke dingen en een gelukkig jarig meisje.
De zonnebloemen zijn ook schitterend, ze hebben een goed plekje daar.

Carla  · reageer op Carla  · lees reactie van Mama/Ettje

Marleen schreef op 15 September '11 - 10:44 ;

Wat is Nika alweer groot. Heerlijk om zo verjaardagen te vieren met de familie. Maar die grutten, als ik alleen de foto al zie ….........
Die foto’s van de terugweg zijn veelbelovend.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Dondersteen schreef op 15 September '11 - 10:53 ;

Stralende jarige, stralende familie, stralend weer. Helemaal top! Alsnog gefeliciteerd. Ook weer voor de papa die zulke ge-wel-di-ge taarten maakt. Ik zit er iedere keer weer in bewondering naar te kijken.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Annelies schreef op 15 September '11 - 14:15 ;

Mmmm, ik krijg weer trek als ik naar de foto’s van de grutten kijk :-P
Nika heeft echt genoten van haar verjaardag. Pop moest vannacht naast haar in een eigen bedje slapen en vanochtend gingen de muts en de sloffen weer aan :-D

maareh, jammer dat u die flatteuze foto’s niet heeft geplaatst dat u papa aan het helpen was met boren…. (angel)

Annelies (email)  · reageer op Annelies

Mama/Ettje schreef op 15 September '11 - 21:34 ;

In reactie op Carla; Het viel mij mee dat die zonnebloemen de storm hadden overleefd… Ze zijn immers hoger dan de rietmatten…
[Marleen:2] Ja, ‘t was leuk dat ze zo helemaal jarig was. En die grutten… Laten we het er verder maar niet over hebben. Geen idee waarom ik het vroeger zo lekker vond…
[Dondersteen:3] Ja, die taarten blijven heel bijzonder. Is toch wel fijn als je een papa hebt die taartenbakken leuk vindt. [Annelies:4] Ga je schamen… Grutten en onflatteuze foto’s van je moeder maken. Je denkt toch niet dat ik gek ben en ze hier ga plaatsen?
Pop is dus een goede reden voor Nika om in d’r eigen bed te blijven… :-)

Mama/Ettje  · reageer op Mama/Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.