De laatste?

Misschien zijn het wel de laatste bloeiende bloemen van dit seizoen...

Want als er nachtvorst gaat komen is het meestal gauw gedaan met al dat moois. Dus heb ik er vanmiddag maar gauw nog even wat foto's van gemaakt. Ook al hoop ik van harte dat de knoppen van de Passiebloem nog in bloei komen en we er nog een poosje van mogen genieten.

 

Spaanse Margrieten kunnen meestal wel tegen een stootje... Zij bloeien nog steeds in alle kleuren.

 

Maar de daglelies zullen nu wel gauw het loodje leggen en ook de rozen zijn nu bijna uitgebloeid.

En de pluizebollen van de anemoon staan gewoon mooi te wezen, tot de wind ze meeneemt, om volgend voorjaar weer ergens te voorschijn te komen als verse planten.

 

Maar vandaag stond het er allemaal nog en kon ik er nog foto's van maken, om straks, als de herfst en de winter er zijn, er zo nu en dan even doorheen te bladeren en er opnieuw van te genieten.

Anke schreef op 15 Oktober '11 - 15:29 ;

Wat een kleur nog in jullie tuin! Prachtig, hier alleen nog witte begonia’tjes, rode duizendknoop, groen gras en struiken en veel herfstblad. Ook veel kleur dus :-)
Fijn weekend!
Anke

Anke  · reageer op Anke

Helene schreef op 23 Oktober '11 - 16:32 ;

Hoi hoi,

Nee ze maken er een zooitje van bij web-log. Geloof dat mijn web-log al 2 maanden offline is en kan dus niet inloggen omdat ze er een zooitje maken bij sonoma.Ben wel weer een het loggen geweest bij punt. Maar ben niet zo heel aktief meer sinds 3 weken. Nieuwe liefde heh. :-)

Helene (email) (link)  · reageer op Helene


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.