Kan niet!

Dat kan niet!

"Dat kan niet", zei ik tegen m'n vriendin, die hier vandaag een dagje was. Een beetje verbaasd, een beetje heleboel verbaasd, zat ik naar onze Prunus te kijken. De blaadjes zijn er, op een paar na, allemaal afgewaaid. En nu opeens...

Ik kon m'n ogen niet geloven! En vroeg m'n vriendin: "Zie jij wat ik zie in de Prunus? Zie jij ook dat roze-rood erin?" En ja! Zij zag het ook. En met verbazing constateerden we samen: de Prunus staat in bloei. Maar pas toen we buiten waren en er met onze ogen vlakbij waren geloofden we het...

 

Dit heb ik nog nooit meegemaakt. En 't verschil met bloeien in het voorjaar is: dan komen er altijd eerst blaadjes aan, en daarna pas de bloemen... Nu zijn de blaadjes eraf en zijn er bloemen aan... Het kan niet, maar toch is het waar!

De natuur is echt de kluts een beetje kwijt geraakt. Denk dat we 'm maar gauw moeten vertellen waar die kluts ligt...

Hilda schreef op 10 November '11 - 22:01 ;

Vind het wel spannend wat die prunus (en al die andere opnieuwbloeiers) in het voorjaar zullen doen. Alsof er niets gebeurd is, of slapen ze een jaar uit?

Hilda  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.