't Begin is er 2

Omdat ik het beloofd had... Vers geladen batterijen in de camera gedaan en gegaan.

Ook omdat ik zelf al gezien had hoe snel het de voorbije dagen ging, te snel, vanmiddag opnieuw een rondje gereden en genoten van de kleuren. En gelukkig ontdekt dat er nog genoeg overblijft voor Bertha en Henk, als ze volgende week hier komen om op de hondjes en het huis te passen. Heel stiekem ben ik dus wel een beetje blij met de dip in de temperatuur, omdat het anders veel te snel zou gaan met de bollen en de kans bestond dat er dan niets meer voor hen over zou zijn...

't Is dus gewoon een waarheid als een koe: elk nadeel heeft ook z'n voordeel! :-)

Zag het er vorige week zó uit als je de straat/wijk uitreed bij ons...

Nu ziet het er zó uit! En het ruikt heerlijk!

 

Daarna reden we richting Callantsoog..., waar we deze vrolijke snuiter tegenkwamen. Niet in een knollenland, maar in een bollenland.

 

Waarbij we ook ontdekten dat het toch klopt, de regel in het liedje over: de blanke top der duinen... En zachtjes zongen we: waar de blanke top der duinen, schittert in de zonnegloed...

 

Van Callantsoog, waar op bijna elke camping de echte bikkels al aan 't kamperen zijn, en waar het alweer echt toeristisch druk is, reden we via 't Zand, waar we deze kleur tegenkwamen,

 

nog even langs de camping waar Annelies en MJ zomers zich vermaken met de kinderen, waar de eerste bikkels ook alweer stonden,

 

 

en genoten van 't mooie weggetje met z'n grillige bomen..., waaronder het zomers zo heerlijk rijdt,

 

en kwamen naast de camping deze prachtige tulpen tegen.

 

Ach, je zou hier uren rond kunnen rijden, en je geen moment vervelen met al die kleuren. Maar thuis wachten twee hondjes, die vanmorgen ook al alleen waren geweest, dus na anderhalf uur toch maar weer huiswaarts. En voor wie meer wil zien: hier staan de andere foto's!

Dondersteen schreef op 01 April '12 - 19:23 ;

Prachtig! Wat een weelde.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Anke schreef op 01 April '12 - 20:33 ;

Mooi! En wat hadden jullie een zon!

Anke  · reageer op Anke

Annelies schreef op 01 April '12 - 23:19 ;

Oh wat zien de velden er prachtig uit!!!
Die geel/rode tulpen hebben wij volgens mij nu ook in de tuin staan. Kan het nu niet controleren want het is donker, maar ik zal morgen eens kijken ;-)

En wat een bikkels om nu al op de camping te staan. Brrrrrr. Ik vind het ’s ochtends al steenkoud als ik de kinderen naar school breng. Laat staan dat ik in een tent zou slapen… Geef mij maar kamperen in de zomer (h)

Annelies (email)  · reageer op Annelies


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.