Tussendoortje

Laten we het er maar op houden dat het een tussendoortje was. De sneeuw-ijzel-sneeuw van gisteren.

Want toen ik vanmorgen wakker gekust was door de zon, omdat het raam en gordijn open waren, was er niets meer van terug te vinden. Alsof een tovenaar het met z'n stokje weggetoverd had. Al verdenk ik, eerlijk gezegd, de zon ervan. Want uit de wind en in de zon was het zelfs even 13 graden! Wat een groot verschil was met gisteren!

Dus hebben we nu alleen nog maar de foto's ervan! Van de sneeuw en van de pegeltjes aan het boeideel, de muur die in een ijsbaan veranderde, en van het ijs op de ramen.

 

 

En van de vogeltjes, die het opeens weer even extra druk kregen met foerageren in 't voederhuisje. Al keek de merel toch nog even of er niet iets onder het dorre blad te vinden was... 

 

En met verbazing zag ik dat de mezen en roodborstjes opeens met z'n tweetjes konden verkeren in 't voederhuisje. Terwijl dat, normaliter, nooit kan en ze allemaal om de beurt komen eten. Al lijkt het er wel op dat deze mees en het roodborstje er even een stevige discussie over hadden...


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.