Logee

Na Lenci was het gisteren Roan's beurt om een nachtje te logeren.

Maar vele malen belangrijker dan dat nachtje was het dagje. En zoals altijd moest er geknutseld worden. Nog een geluk dat we een tijd geleden hun eigen kapotte vogelhuisje meenamen vooor reparatie, want nu kun Arnold hem leren hoe je zoiets weer maakt.

En na een uurtje knutselen was het tijd voor een pauze en was het huisje weer helemaal gebruiksklaar. En Roan super trots!

 

Daarna leerde Opi hem nog dat je alles wat je hebt gebruikt ook meteen weer netjes moet opruimen, zodat het een volgende keer op de goede plaats ligt... :-)

Toen was Opi z'n energie op en ging Roan achter de pc een spelletje doen en ondertussen zorgde ik dat het eten klaar kwam. Daarna in bad en slapen, want vandaag moesten we weer vroeg op omdat ik beamerdienst had. En Roan mocht de kaarsen aansteken tijdens de dienst en helpen collecteren, dus hij had het, naar eigen zeggen, druk gehad...

Na de kerk was er thuis koffie en zou er geschaakt worden..., maar eerst moest de stoel gerepareerd worden waar hij (weer eens) op z'n knieën in sprong en doorzakte.

En toen kon er geschaakt worden. Een serieuze zaak!

Daarna gingen we naar de camping om hem af te leveren en nog een poosje gezellig samen te zijn. En natuurlijk kreeg MJ nog wat fotografie instructies..., en vereeuwigde ik, zonder instructies, vader en dochter.

 

 

Als verrassing kreeg ik nog een wiebelende tulp..., die ze gisteren bij Tulpenland voor me kochten. Een leuke herinnering aan deze vakantie.

 

En morgen gaan we voor de tweede keer naar de oncoloog. Hopelijk kan er snel daarna begonnen worden met nog wat extra kwaliteit... Nu ontbreekt dat regelmatig. Doordat het eten niet meer smaakt, door de vermoeidheid, door de slapeloze nachten omdat hij geen houding kan vinden om in te liggen... Hopelijk kan daar iets aan gedaan worden.

Dondersteen schreef op 22 Juli '13 - 18:54 ;

Prachtige opa-kleinkind momenten. En heel mooi vastgelegd ook!
Sterkte morgen. Of succes. Of… tja, wat zeg je dan eigenlijk? :-(

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.