Laatste dagje

Nou ja, laatste actieve dagje dan.


Want morgen moet de Lego nog opgeruimd en weer naar boven. Dat wordt nog een hele klus om het weer af te breken, en zal wel enig tegen-gesputter opleveren. Maar 't is niet anders, omdat het anders is dan anders, en opi er deze keer niet voor op kan draaien...Want zo ging het tot nu toe, als ze weer weg waren ontfermden wij ons over de Lego, ruimden de kisten weer in en dan bracht Arnold ze weer naar boven. Maar deze keer zal MJ dat moeten doen... En zo zijn er steeds van die kleine dingen die ons eraan herinneren dat het anders is en dat nooit meer zal worden zoals het was.

Maar vandaag genoten we nog van een dagje uit, samen met Jochum en Annette die er ook waren, gingen we na de koffie naar Schagen. Al moet ik eerlijk bekennen dat we weinig gezien hebben van de klederdrachten deze keer, omdat daar staan kijken veel te warm en vermoeiend was... Dus keek we in de hal van het winkelcentrum even naar de kinderen, dronken daarna koffie op een terrasje en slenterden even over de markt, en zaten op een muurtje...

 

 

 Jochum (met pijp) en Annette.

 MJ en Annelies.

 

En thuis was er Pizza... Dat scheelde al een heel stuk, want na dat geslenter had m'n rug geen zin meer in koken...

 

En daarna was er rust! Waar Arnold dan echt aan toe is. Al zou hij voor geen geld van de wereld het gezelschap van de kinderen en de kleinkinderen willen missen. 

 

Morgen dus opruimdag en aan 't eind van de middag nog een keer samen eten, en zaterdag is het dan inpakken geblazen voor Annelies en MJ, om vervolgens weer naar Hardenberg te vertrekken. En dat zal best wel  even moeilijk zijn. Maar ook daarvan geldt: 't is niet anders hoe anders het ook allemaal is.

Trudy schreef op 27 Juli '13 - 09:58 ;

Wat zal het warm zijn in die klederdracht, wel mooi om te zien…....groetjes Trudy

Trudy (email)  · reageer op Trudy


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.