Lange dag

Na een lange en spannende dag vanavond een telefoontje uit het ziekenhuis...

dat hij eindelijk weer wakker was geworden!

Dat was een geweldige opluchting. Ook vertelden ze dat hij daardoor z'n morfine kon innemen, en zelfs een schaaltje vla had gegeten. Daarna was hij zo bekaf dat hij meteen weer in slaap was gevallen, maar voor nu was dit een opluchting. Want toen wij bij hem kwamen was hij heel ver weg...maar toch merkten we dat hij pijn had. Pijn waar ze op dat moment even niets aan konden doen omdat hij nog te diep sliep door het roesje dat hij had gekregen. 

Ook hoorden we dat er een vernauwing in de slokdarm zat, die nu weggehaald was, en er was een stent geplaatst. Wat die vernauwing veroorzaakte zullen we nog wel horen, want er was vanavond niemand die bevoegd was daar iets over te zeggen. En over morgen naar huis stond ook niets in het dossier... Dat wordt dus afwachten. 

Nu tijd om te gaan slapen! Gert Jan, die hier vannacht slaapt ligt al in bed. Dus ik ga zijn goede voorbeeld nu maar volgen. Nog even de vaatwasser inruimen, en nog even een glaasje port en een sigaretje, en dan onderzeil. Even een beetje slaap inhalen. Want daar is de voorbije nachten weinig van terecht gekomen.

Marleen schreef op 15 November '13 - 23:33 ;

Slaap lekker!

Marleen (email)  · reageer op Marleen

Dondersteen schreef op 16 November '13 - 09:52 ;

Ik hoop dat je lang, diep, droomloos kon slapen en iets uitgeruster wakker werd vanochtend.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.