Famke, Bram en Saar

Niet dat ik ze niet mis...

Maar 't kwam er gewoon nog niet van om er over te schrijven. Tot ik daarstraks dacht: nog even Famke uitlaten..., wat al een tijdje in m'n systeem zat, omdat Arnold het niet meer kon... Maar er is geen Famke meer om uit te laten. Want de morgen na Arnolds overlijden is ze heel rustig ingeslapen... Oud, 15 jaar, blind, vaak de weg kwijt, niet meer uitgelaten willen worden, alleen nog achter op de stenen d'r behoeften willen doen, en vooral de laatste dagen dat Arnold thuis was en in het ziekenhuis heel onrustig. Nergens meer rust kunnen vinden...

Echt Arnold's hondje was ze geworden. Wat nu een probleem was geworden, omdat ze heel veel verzorging nodig had, maar dat van mij niet accepteerde. Net als haar baasje heeft ze nu rust!

 

 

En ook Bram en Saar zijn inmiddels verhuisd. Het was de bedoeling dat Arnold een volière voor ze zou bouwen. Maar ook dat lukte hem niet meer, doordat de ziekte hem inhaalde. Momenteel logeren ze bij Jochum en Annette, en zeer binnenkort verhuizen ze naar Roan, Lenci en Nika. Annelies en MJ hebben een prachtige volière voor ze gebouwd, dus die wonen straks vorstelijk. En ja, ook dat is stil!

mariette schreef op 22 November '13 - 07:41 ;

Dat is wel heel veel afscheid nemen ineens Ettje….straks is het huis wel heel erg leeg…pas goed op jezelf!

mariette  · reageer op mariette

Dondersteen schreef op 22 November '13 - 10:28 ;

Dat ontroert me enorm, zo’n Famke die met haar baas ‘meereist’. We hadden het er een paar weken gelden nog over, hoe oud en op ze was. Maar haar timing is bijzonder te noemen.

Het is inderdaad wel veel afscheid in een keer voor je. Maar Bram en Saar zul je blijven zien. In hun prachtige nieuwe woning.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

sonja schreef op 22 November '13 - 10:56 ;

Hoi Ettje, dat is toch ook wat die oude dame. Over trouw gesproken. Geen vogeltjes meer, dat zal zeker stil zijn die konden nog al een keel opzetten. Mooi dat Famke rustig is ingeslapen. Mooie foto’s Ettje, prachtige herinneringen. Kus Sonja.

sonja (email)  · reageer op sonja


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.