O denneboom...

Heel, heel even overwoog ik 'm met alleen de lampjes erin neer te zetten...

Maar dat was maar héél even! Want gelijk daarna kwamen toch de kriebels om de ballen erin te hangen...

En dat was bijna een dagtaak! Al zal dat ook met 't ongewone van 'het alleen moeten doen' te maken hebben. Maar 'k had de tijd en 't is me gelukt!

En dankzij de goede gaven en giften staat er nu een boom met twee verdiepingen..., letterlijk en figuurlijk!

De bovenste helft is zoals Arnold en ik het altijd wilden, zilver met een rode touche en de onderste helft zoals de kinderen en kleinkinderen het wilden... :-P 

 

 

En dit is de helft van de kinderen en kleinkinderen... 

 


En eronder staan alle kerstknuffels die ooit in Arnold z'n kerstpakketten zaten en die tot nu toe, met de kaartjes nog aan de oren, in een doos zaten, omdat hij pertinent weigerde daar ook maar iets mee te doen. 

 

En juist al die glitter en glimmer, die walgelijke ballen en knuffels, doen me er steeds weer met een glimlach naar kijken, en neuriën: o dennenboom,  o dennenboom, wat zijn uw takken wonderschoon...

Anita schreef op 23 December '14 - 20:29 ;

Hij is mooi !

Anita  · reageer op Anita


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.