Het rondje

Vandaag, zoals afgesproken, het rondje bollen gemaakt.

En hoewel we maar één veld met tulpen zagen, waar we helaas niet voor konden stoppen, was het toch meer dan de moeite waard. Want ook hyacinten, blauwe druifjes, anemonen, en narcissen zijn mooi. En al die kleuren en geuren... Dus was het toch genieten en houden we de tulpen nog te goed!

 

 

En altijd extra leuk als je ergens een verstekeling ontdekt... Daar wilde Alice wel voor door de knieën.

 

 

Hier moesten we even goed kijken wat het was. De anemoontjes. Blauwe en witte, door elkaar.

 

En ook daar een paar verstekelingen...

 

Toen richting Oudesluis. En dat is dan NH op z'n mooist... De zon, de bollen en een draaiende molen, die er in de vakantie toch weer heel anders uitziet...

 

 

En de bermen zijn er al prachtig groen met zelfs al brandnetels...

 

Nog een veld met blauwedruifjes, en meerder kleuren hyacinten... Het kan niet op! En zelfs nóg een molen. En terwijl Alice nog een keer op d'r knieën ging, genoot ik dáár het meest van...

 

 

 

Toen was het, zo'n 50 km na de start, tijd geworden voor thee en koffie, op een prachtige plek, waar het nog heerlijk rustig was. :-)

 

 

 

Oh wat boften we met het weer! Een prachtig zonnetje, en 't dakje van m'n autootje open, zodat de geuren vrijelijk naar binnen konden waaien... En straks, over een week of zo, dan zullen vast ook wel de tulpen bloeien.. Mag ik nog een keer!

trudy rhynsburger schreef op 02 Mei '16 - 15:09 ;

Prachtige foto’s, ik heb mijn bollen in grote schalen, maar we moeten eerst de winter door…. een lachterje vergeleken bij Hollandse winters LOL

trudy rhynsburger (email)  · reageer op trudy rhynsburger


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.