Te oud

Vandaag ontdekt dat ik inmiddels toch te oud ben geworden om in drie dagen te doen wat ik anders over zes dagen verdeel.

En da's niet fijn. Maar tegelijkertijd ook wel logisch. 'k Ben immers geen twintig of dertig meer. En er zijn wel meer dingen die ik toen wel kon, die ik nu niet meer kan. Dus zal ik dat moeten leren accepteren, als ik er weer tijd voor heb.

Nu dus maar even pas op de plaats gaan maken, zodat ik de komende dagen ook nog een beetje mens ben en kan genieten van wat die dagen me gaan brengen, en niet meer naar 'de bedankavond voor de vrijwilligers', wat nog op de rol staat. Gewoon even niks meer, relaxen, op tijd naar bed en morgen weer fris en fruitig op...

En ontdekt dat als je in drie dagen doet wat je anders over zes dagen verdeeld dat je dan in de war komt met de dagen, waardoor ik me de afgelopen drie dagen ettelijke keren moest afvragen: welke dag is het vandaag? En door de angst om deze dagen dingen te vergeten, die ik écht niet mocht vergeten, zelfs 's nachts bezig geweest met 'dingen vergeten' en met de meest idiote dromen. Zo was ik vannacht iemands naam vergeten en zelfs toen ik wakker was, en haar duidelijk voor me zag, kwam ik niet op haar naam. Waardoor ik vervolgens wakker lag, proberend me haar naam te herinneren.

En als dan, terwijl je het toch al druk hebt, de oven ook nog oververhit raakt, waardoor de aardlekschakelaar uitslaat, en je vervolgens alleen nog maar kunt concluderen dat de oven/magnetron de pijp aan Maarten heeft gegeven en je dus op zoek moet naar een andere, raak je zelf ook flink oververhit.

Gelukkig komt er volgende week dinsdag een nieuwe, want zonder oven is één ding, en niet écht een ramp, maar zonder magnetron is toch lastiger... 

Terwijl ik ook nog de gemeente moest melden dat, sinds Liander een nieuwe gasleiding aanlegde, er een privé zwembadje voor m'n hekje is ontstaan, die als het gaat winteren een privé ijsbaantje kan worden. Die vijf stenen die ze overhadden hadden er dus toch in gemoeten... :-) Nu maar afwachten of de gemeente op komt dagen.

Maar nu dus klaar met alles wat ik deze drie dagen moest doen, en dan morgen naar de uitreiking van de bul aan kleindochter Frea. Fijn, dat wel, maar ook weer heftig en een nieuwe ervaring, zonder Arnold.

En dan volgende week proberen om alles weer over zes dagen te verdelen.


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.