Heerlijk!! 2

Eindelijk konden we weer buiten eten,
en vanavond om half tien was het buiten nog 20 graden! 

Zijn we zomaar van de winter de zomer in gesprongen :-)

 

Van mij mag het zó blijven...
Ongeveer tot aan de Kerst.

Joëlle schreef op 03 Mei '06 - 23:16 ;

Heerlijk hč Omi? Vanmorgen om 8 uur (ja, echt :-|) was het buiten ook al oke. :-)Ik heb vanmiddag met wat vrienden aan de Lek op ‘n strandje gelegen. ‘k ben maar 3 uurtjes weg geweest, waarvan een uur fietsen, maar m’n armen doen weer alsof ‘t zomer is, en zijn weer bruin :)

Joëlle (link)  · reageer op Joëlle  · lees reactie van Omi/Ma

Omi/Ma schreef op 04 Mei '06 - 08:45 ;

In reactie op Joëlle; Zeker weten, dat dit heerlijk is! En jij gaat het natuurlijk dik van mij winnen als je straks alle dagen met blote armen naar school kunt fietsen :’;-)

Omi/Ma (email) (link)  · reageer op Omi/Ma

Ans schreef op 07 Mei '06 - 21:24 ;

Heerlijk !! Ach arme Arnold , heeft hij daar ‘n tafeltje voor TWEE besteld , is de maaltijd geserveerd, komt zijn tafeldame(vriendin ;~) ) niet opdagen, ja wat dan, nou gewoon de beide borden nleeghappen, en wat sien ik’op een foto ietsjes verder, zit hij volgegeten , achterover hangend in zijn stoel. Toch , de liefde van de man …gaat door de … ? ;~)) grtjesss.

Ans (email)  · reageer op Ans  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 09 Mei '06 - 11:05 ;

In reactie op Ans; Zo zie je maar, Arnold heeft het goed bij me :-) Krijgt zelfs alle tijd om uit te buiken na het eten! Of om een dutje te doen! :-) Dus helemaal geen: arme Arnold!

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.