Als het niet om te huilen was...

zou je ervan in de lach kunnen schieten.

Maar soms lukt het me niet om dan maar te gaan lachen...
Want wie kan er nog lachen om zó'n bericht?
Of om dit bericht?
Of om het bericht dat opieuw vandalen de bloemen bij een oorlogsmonument hebben vernield? 

En ergens in m'n achterhoofd hoor ik nog steeds de woorden van H. Tjeenk Willink, vice-president van de Raad van State, gisteravond op de Dam. Hij vroeg zich af ,,wat wisten we toen'' en ,,wie neemt het woord wanneer de beginselen van de rechtsstaat met voeten worden getreden. Hoe heldhaftig, vastberaden en barmhartig zijn wij dan zelf?''

Wie durft er nog te zeggen: Ho! Stop! Het is genoeg! Tot hier toe en niet verder!!

Annelies schreef op 10 Mei '06 - 11:38 ;

Dat bericht over die extra bijbellessen is ronduit belachelijk. Kom op zeg, dan vertel je als ouders je kinderen maar meer over de bijbel. Wat wordt dit, weer een nieuwe scheuring? Mogen die kinderen straks ook niet meer spelen met de kinderen die naar geen extra bijbellessen krijgen? En daarnaast, hoe zullen die kinderen wel niet gepest worden als ze ineens op woensdagmiddag en zaterdagmorgen nieet lekker kunnen spelen, maar naar bijbelles moeten. Als je het als ouders niet eens bent met de hoeveelheid godsdienst die gegeven wordt kan je daar thuis ook meer aandacht aan besteden.
En die andere berichten, ja, je zou er om lachen als het niet om te huilen was.

Annelies (email)  · reageer op Annelies  · lees reactie van Ettje/Engeltje

Ettje/Engeltje schreef op 10 Mei '06 - 20:46 ;

In reactie op Annelies; Ik vind het vooral heel erg kwetsend voor de huidige vrijgemaakte scholen. Is een vorm van superarogantie! Yuk!

Ettje/Engeltje (email) (link)  · reageer op Ettje/Engeltje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.