Heerlijk verkoelend.

Carla schreef op 10 Juni '06 - 21:11 ;

Heb je eerst Arnold laten verbranden en toen gauw deze foto opgezocht? Nou, ik hoop maar dat het een beetje hielp, maar ik denk dat een goede aftersun ook wel handig is ;-)

Carla  · reageer op Carla  · lees reactie van Ettje/Engeltje

Ettje/Engeltje schreef op 12 Juni '06 - 12:39 ;

In reactie op Carla; Neeeeeeeee, ik heb Arnold niet laten verbranden, hij heeft zichzelf laten verbranden! Zeker weten. ‘k Had hem nog gewaarschuwd zelfs. Maar ja, wie niet horen wil moet dan maar voelen! :-p

Ettje/Engeltje (email) (link)  · reageer op Ettje/Engeltje

Joëlle schreef op 13 Juni '06 - 09:00 ;

Wat is nou ‘t juiste weer voor u Omi? ;-) Sneeuw met 25 graden? :-P Ik moet eerlijk toegeven dat het mij ook te warm is momenteel, maar ik word wel lekker bruin! (al kom ik nog lang niet in de buurt van uw kleurtje ;-)) Op school is ‘t trouwens amper uit te houden… plat dak enzo.. Argh!

Joëlle (link)  · reageer op Joëlle  · lees reactie van Omi

Omi schreef op 13 Juni '06 - 12:58 ;

In reactie op Joëlle; Als dat zou kunnen! Én sneeuw, én 25 graden. Hier is ‘t trouwens warmer dan 25 graden :-( Gisteren de hele dag boven de 30 graden, en ook vandaag is ‘t weer 29,6 graden, in de schaduw. In huis is ‘t overal, ondanks alle ventilatoren constant 25 graden, en ’s nachts koelt het nauwelijks af.
Kan me voorstellen dat het op school amper uit te houden is. Hoop voor je dat het een beetje afkoelt, zodat je toetsen er niet onder lijden!
En mijn kleurtje valt mee hoor. Mocht van Annelies niet in de zon, en braaf als ik ben heb ik dat dus niet gedaan :-p:’-D

Omi (email) (link)  · reageer op Omi


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.