Vakantie!

Jaja, ook ik heb tegenwoordig weer vakantie! En dan voel ik me weer helemaal een schoolkind: hiep hoi ;-)

Tenminste zo voelt het sinds ik van tijd tot tijd vakantie heb van pottenbakken. En dat is een goed gevoel.

Terwijl ik het toch elke maandagavond fijn vind om er naartoe te gaan. Maar als 't vakantie is dan is er toch dat lekkere gevoel: ik hoef vanavond niks, ik moet vanavond niks, ik ben lekker vrij. Niet op tijd eten om op tijd te komen, niet de deur uit moeten, helemaal vrij!

Zal wel alles te maken hebben met het feit dat ik de laatste jaren steeds meer het gevoel heb gekregen: ik wil niks meer moeten! En hoe leuk het dan ook is, dat pottenbakken en hoe leuk het is om de mensen daar te ontmoeten, 't is toch wel min of meer een moeten ;-) Je betaalt voor een seizoen, dus je moet daar ook optimaal gebruik van maken, en je kunt niet zomaar wegblijven..., zoiets.

Nou ja, 'k kan het niet precies uitleggen, merk ik ;-) En laat er vooral geen misverstand over ontstaan, ik geniet, elke keer weer, van het pottenbakken, keramieken, of welke naam je er ook maar aan wilt geven. 't Enige probleem is: het huis wordt zo vol! Want al die dingen die ik maken moeten wel weer een plekje hebben. En na twee jaar pottenbakken is dat best wel veel geworden. Dus staat inmiddels, inde voorkamer, de vensterbank vol, en staan er ook nog een paar dingen op de schouw. En meer plek ervoor hebben we niet ;-) Terwijl hier in huis al jarenlang de afspraak geldt: voor alles wat nieuw binnenkomt moet er iets ouds uit...

Ach, ik ga me er vandaag verder maar niet druk over maken, dat zou jammer van de vakantie zijn!

Annelies schreef op 14 Februari '05 - 13:31 ;

Aha, vandaar dat ik altijd wel iets leuks krijg. Een vaas, een bloempot, een kandelaar, een juwelendoosje. Dan heeft u weer iets nieuws gemaakt en moet u iets anders kwijt ;-)
Zo bouwt u niet alleen uw eigen huis vol, maar gaat u ook nog vrolijk verder in mijn huis…. en dan maar mopperen als mijn vensterbank vol ligt ;-)

Tja, helaas komt u altijd met van die leuke dingen aan, die ik niet eens wil weigeren, dus voorlopig kunt u nog vrolijk doorgaan.

Annelies (email)  · reageer op Annelies

Mama schreef op 14 Februari '05 - 17:08 ;

Ah, fijn!! Kan ik dus lekker doorgaan en de zooi bij jou dumpen ;-))
Maar eh, die vaas en dat potje waren speciaal voor jou gemaakt ;-( Dat was dus geen rotzooi dumpen ;-(

Voel me nou wel een beetje zielig!!!!!!!!

Trouwens, die vensterbank bij jou, waar al die rotzooi in ligt, wil je het daar hier ècht over hebben ? ;-)))
Ik wil het allemaal wel even gaan opnoemen hoor ;-) En dan meteen met vermelding van de plaats waar het hoort te liggen!!

Mama (email)  · reageer op Mama

Annelies schreef op 14 Februari '05 - 18:23 ;

Hoho, ik heb het woord rotzooi niet in de mond genomen. Ik heb het over alle leuke dingen die ik krijg. En ja, ik weet dat die vaas en bloempot speciaal voor mij gemaakt zijn, maar daardoor werd het lijstje wel lekker lang…..

En wat die vensterbank betreft, die is opgeruimd. In zoverre dat er nog 1 stuk gereedschap ligt en er ligt een stuk piepschuim, waarvan we nog moeten kijken hoe we dat op de hoeken van de computerla kunnen krijgen, zodat Roan niet telkens daar genadeloos zijn hoofd tegen stoot, want die randen zijn echt scherp. Verder ligt er volgens mij alleen spul wat er hoort.

Annelies (email)  · reageer op Annelies


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.