Update Lenci

Lang heb ik gewacht, maar Mark-Jörg heeft nog geen tijd gehad om te kijken wat er mis is met de digitale camera, dus krijgen jullie het volgende nieuws zonder foto's, helaas.

(Lees meer)

Keywords: Lenci,kan,staan


Ballorig

Eindelijk hadden we eens een weekendje niets gepland. Geen verjaardag waar we heen moesten, of waarvoor er mensen kwamen. Geen afspraken en dingen die gedaan moesten worden.

(Lees meer)

Keywords: Ballorig


Nog een bijzonder kind

Ik heb nog een bijzonder kind. Lenci is namelijk door de Nieuwe Meppeler (huis aan huis blad) uitgekozen tot baby van de maand!!!

Ze staat in de krant met een foto die wij door een professioneel fotograaf hebben laten maken. Hij stuurt elke maand foto's naar de krant (met toestemming van de ouders uiteraard) en die kiezen dan een baby van de maand. En deze maand is dat LENCI!! De trotse ouders (wij dus) kunnen nu een waardebon van 15 euro bij de babyshop ophalen.

Helaas hebben we geen werkende scanner, dus ik kan de desbetreffende pagina en foto niet scannen. Daarom hier een andere foto van mijn 'ook bijzondere' dochter.

Lenci


't Is een bijzonder kind en dat is het

Het regent dat het giet buiten. De bloemetjes in de tuin krijgen weer voldoende water om goed te maken dat ik ze de afgelopen dagen ben vergeten. Je zou je hond of kat niet naar buiten sturen in dit weer. Sterker nog, onze katten kwamen beiden naar binnen gestormd en liggen lekker hoog en droog.

En wat doet mijn zoon? Hij gaat naar buiten toe!!! Hij wil perse zijn sandalen aan, loopt naar de achterdeur, merkt dat het regent, aarzelt nog even en loopt dan gewoon naar buiten toe!! 5 minuten later komt hij nat weer naar binnen en wil dat ik zijn fiets naar buiten til. En daar heeft hij nog zeker een kwartier mee gespeeld buiten. Gekke Roan!

boosblij


De geboorte van een taart.

Zoals de meeste van jullie wel weten werk ik op dit moment op een afdeling gyneacologie waar ik o.a. bevallingen doe.

Dit keer was ik achter de gene die moest bevallen. Van een taart om wel te verstaan, of eigenlijk 2 taarten...

Annelies viert namelijk vandaag (Zondag 11-9) haar verjaardag aangezien ik op haar verjaardag (12-9) moet  werken.

Taart, iets waar ik altijd veel plezier in heb om te maken, alleen of samen met Annelies (zie daarvoor ook dit artikel).

Dit keer zou ik de taart alleen maken. Er lagen 2 bestellingen, namelijk een rozentaart en een smartietaart).

(Lees meer)

Keywords: Taart,Annelies,Rozen,smartie


BBQ

Eindelijk dan toch het log over de barbeque van de februari 2005 mammas. Het begon op een mooie zondagmorgen. De zon was stralend en warm opgegaan. Alhoewel we er nog niet zo over dachten toen wij om kwart over 9 ons naar de auto haasten ;-) Toen voelde het nog een beetje koud en vonden we het ontzettend vroeg.  Maar goed, je hebt wat over voor goede vriendinnen, dus wij met kinderen, verschoontas, stoeltjes voor de kinderen, koelbox met vruchtenbowl en 2 heerlijke marmercaken richting Hensbroek (ligt in Noord-Holland). Op de afsluitdijk zijn we even gestopt bij het monument. Zo kon Roan even heerlijk genieten van de zee (zodra we de afsluitdijk opreden en hij zag de zee riep hij: oma!), kon Lenci lekker borstvoeding geven en konden we nog even een foto maken van het uitzicht speciaal voor omi

zeeDaarna weer verder en dankzij de uitstekende routebeschrijving van onze gastvrouw Jet, waren wij iets over 11 uur in Hensbroek. (Lees meer)

Keywords: bbq,februari,2005,mammas


Consultatiebureau

Vanochtend met beide kinderen naar het cb geweest. We moesten er al om 8.30 uur zijn. Tsjonge wat vroeg. Normaal zitten we dan nog maar net aan het ontbijt. Maar goed, je moet wat over hebben voor je kinderen ;-)

(Lees meer)

Keywords: consultatiebureau


Log over de februari2005mammas bbq

Het log komt er echt!! Echt waar!!
Maar het liefst doe ik het met foto's en die zijn op z'n vroegst pas vrijdag klaar.
En daarnaast ben ik nog aan het bijkomen van de "day-after" van de kinderen.
De file bij Joure, waar we een uur in hebben gestaan, heeft de kinderen echt genekt, dus die waren vandaag niet te genieten. Ze waren alleen stil als ze zelf aandacht kregen en de ander niet, dus er was altijd wel 1 aan het huilen.

Maar goed, het log komt dus echt echt echt waar. Nog eventjes geduld. Ik kan al wel verklappen dat het ontzettend, super, geweldig, fantastisch gezellig was en dat we alle 4 enorm hebben genoten!!!


Moederen voor luie moeders

Eindelijk heb ik dan de formule gevonden hoe je een luie moeder kunt zijn. Hoe je sommige dingen uit handen kan geven, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt, anderen het werk voor je doen en je voor het eerst in 6 maanden zelf rustig kan eten.

(Lees meer)

Keywords: moederen,luie,moeders


Zoek!

Linkdump