Eenmaal, Andermaal

VERKOCHT!!!!

De Polberg nr. 1, we zijn het met de huidige eigenaren eens geworden. Vanaf 2 januari zullen wij de trotse eigenaren zijn van dit huis!!!

Voorkant huis

(Lees meer)

Keywords: Huis,kopen,hardenberg


Bieden

We zeggen nog niet welk huis (vind ik niet zo netjes omdat zomaar op het internet te zetten terwijl de onderhandelingen nog bezig zijn), maar we zijn dus aan het onderhandelen over een huis in Hardenberg. (Lees meer)


Op bezoek bij Nelleke

Zondagmiddag zijn wij op kraamvisite geweest bij Nelleke. De verloskundige die ons heeft geholpen bij de geboorte van Roan en die van Lenci (terwijl ze toen niet eens dienst had in het ziekenhuis). Roos is geboren op 1 september.

(Lees meer)

Keywords: Nelleke,en,Roos,kraambezoek


Truus

Mag ik u voorstellen aan mijn vrouw, de Truus?

(Lees meer)

Keywords: Truus,Route,Roan,TomTom


BereTrots!!!

Dat ben ik op mijn jongetje!

En dat wil ik graag met jullie delen!

(Lees meer)

Keywords: BereTrots,Trots,Roan


3 logjes vandaag

Dit is al het derde logje wat ik vandaag schrijf. Gaat goed he, zo ineens. Misschien komt er ook nog wel een vierde, maar ik wil onze trouwe lezers nu eerst de kans geven deze 3 logjes te lezen ;-)

(Lees meer)

Keywords: ogen,Lenci


pavor nocturnus

Ja das een mond vol he. En Roan heeft er last van.

(Lees meer)

Keywords: pavor,nocturnus


Lieve boef

Lenci is een dikke ondeugd. Dan kruipt ze in rap tempo naar de keuken (om aan de kattenbakjes te likken of de droogloopmat op te eten) of naar de salontafel (om de glazen schaal met water omver te trekken of om met haar handen in de vaasjes met zand te prutsen). Dus ik roep dan haar naam en zeg heel streng NEE.

Op het moment dat ze haar naam hoort komt gaat ze snel zitten, draait zich om en geeft me de grootste grijns die ze maar kan geven. Dan begint ze enthousiast met haar armen te zwaaien en giert het uit van het lachen.

Wat klopt er niet aan die reactie.........


Schandalig!

Vorig jaar waren wij met mijn ouders aan het kamperen in Nieuw-Leusen. We hadden toen laarsjes nodig en gingen daar naar een dure, goede schoenenwinkel. Toen ze hoorde dat zijn schoenen bij Eleveld in Meppel vandaan kwamen, waarschuwde ze ons dat dat niet bekend stond als een erg goede winkel.
Maar goed, wij hadden er van niemand anders klachten over gehoord en zij profileren zich wel als kinderschoenen specialist, zelfs de verloskundige praktijk deelt bonnen uit met korting op het eerste paar kinderschoenen bij Eleveld. Dus wij bleven klant bij hen. Nou, nu denk ik daar nog wel 10 keer over na!

(Lees meer)

Keywords: schoenen,Eleveld


CB Lenci en woordenschat Roan

Tja, soms heb je het zo druk dat je niet toekomt aan logjes schrijven. En terwijl de dagen dan voorbij gaan bedenk je je nog tig andere onderwerpen waar je over kan schrijven, maar je wil eerst over dat ene nog iets schrijven en daar kom je dan niet aan toe en vervolgens stapelen de ideeen in je gedachten zich op en bla bla bla. Kan iemand me nog volgen ;-)

In ieder geval schrijf ik nu dus een logje over 2 onderwerpen ;-)

(Lees meer)

Keywords: cb,Lenci,woordenschat,Roan


Kom en Kijk dag

Een aantal keer per jaar houden makelaars kom-en-kijk-dagen (van 11 tot 14 uur). Dat houdt in dat je op die dag zonder afspraak en zonder makelaar woningen kan bezichtigen. En gisteren was er zo'n dag in Meppel. Aangezien we toch wel graag het huis willen verkopen hebben wij er ook aan meegedaan. De hele week druk bezig geweest met het huis extra schoonmaken, onkruid wieden, achterstallige was weg werken, de ramen ook weer eens van de buitenkant wassen etc. etc. Gelukkig hoefden we niet veel te doen, dus we waren makkelijk op tijd klaar.

Zaterdagmorgen de wekker gezet om 8 uur. Aankleden, bedden rechttrekken, ramen openzetten, beetje vaporesse spuiten (voor een frisse, net gewassen geur), ontbijten, opruimen, afwassen, dieren eten geven, stofzuigen en vervolgens de kinderen instrueren dat ze maar met 1 ding mogen spelen en ondertussen alles wat ze laten liggen gelijk opruimen.

En dan is het 11 uur en kan het wachten beginnen.........

(Lees meer)

Keywords: kom,en,kijkdag,verkopen,huis


Zonder speen

Al een tijdje proberen wij het speengebruik van Roan te minderen. Overdag heeft hij em niet meer nodig, maar bij het slapengaan nog wel altijd. Voorheen sliep hij met 3 spenen, 1 in zijn mond en in elke hand een speen. Maar die 2 voor in zijn hand zijn op wonderbaarlijke wijze "verdwenen". Dus bleef alleen die ene in zijn mond over.

Vrijdagmiddag hebben wij Roan's speen-sticker kaart geintroduceerd. Voor elke keer dat hij zonder speen slaapt mag hij een sticker op die kaart plakken van een aap of een vlinder. Als de kaart vol is krijgt hij een cadeautje van ons. Inmiddels prijken er 2 stickers op. 1 voor het 's morgens in bed spelen bij ons zonder speen (opwarmertje) en 1 voor het slapen in de auto zonder speen. Maar in bed wil hij nog altijd de speen.

(Lees meer)

Keywords: zonder,speen,Roan


Zoek!

Linkdump