Gek word ik er van

Vandaag hoor ik de hele dag niks anders dan: Laalom? (Lees meer)

Keywords: Laalom?


Warm

Binnen is het 21 graden en toen ik net op de buitenthermometer keek gaf die 37 graden aan. Jaha, geen tikfout, 37 graden. Die thermometer hangt dan ook precies in de brandende zon ;-)

Wij hebben een heuse hittegolf in de tuin!!! (h)
-----------------------

Keywords: 37,graden


NK standwerken

Gisteravond hoorden wij op de tv dat 16 september in Hardenberg de Nederlandse kampioenschappen standwerken worden gehouden..... (Lees meer)

Keywords: NK,standwerken


Lenci naar het consultatiebureau

Vandaag was het weer eens zo ver, Lenci had een afspraak bij het consultatiebureau. En deze keer bij de arts. Die hadden we nog nooit gezien, dus vol positieve spanning gingen we naar binnen...... (Lees meer)

Keywords: Lenci,consultatiebureau


weer aan het koken geslagen

Nou ja, weer..., eigenlijk gaat dit logje voor de helft over die ene maaltijd waar ik nog altijd over zou loggen. Maar goed, er zit ook een nieuwe maaltijd bij. (Lees meer)

Keywords: Kip,Tikka,Masala,Spaghetti,Bolognese,Jamie,Oliver


Boos

Soms gebeuren er op een dag dingen waar je je ontzettend boos over kan maken. Willen jullie weten waar ik me gisteren boos over hebt gemaakt? (Lees meer)

Keywords: boos


Uit eten

Zaterdagavond zijn Mark-Jörg en ik voor het eerst in ruim een jaar met z'n tweetjes uit eten geweest. (Lees meer)

Keywords: uit,eten


De Heer is waarlijk opgestaan

Jezus leeft!

Gezegende Paasdagen voor iedereen!

Liefs van Mark-Jörg, Annelies, Roan en Lenci

Keywords: Pasen


Stem kwijt

Heeft iemand van jullie Lenci's stem zien liggen? Ze is em namelijk kwijt. Zomaar, zonder duidelijke oorzaak. Ineens zoek. Dus als iemand em ziet, zou die Lenci's stem dan onze kant op willen sturen?

Oh ja, en als iemand de 2 voorste linkerkiezen van Lenci ziet dan mogen die ook deze kant op, want haar rechter boven en onderkies willen graag gezelschap. Die meid gooit echt het hele tanden-krijg-schema door de war. Ach, ze past in ieder geval niet in de statistieken, ze is zeker geen standaardmeid ;-)
---------------

Keywords: stem,kiezen


Update pil

Nadat MJ overleg heeft gehad met de gynaecoloog heb ik besloten toch aan de Yasmin te beginnen. De gyn zou het ook doen als het om zijn eigen vrouw en dochter ging, dus het zou veilig moeten zijn. En ik merk intussen ook dat ik me een stuk beter voel. Nog niet helemaal de oude, maar ik heb weer meer en meer energie en fut om lekker met de kids bezig te kunnen. Gelukkig!

--------------


Een super dag

Gisteren vierde Klaske haar verjaardag. Per mail had ze ons uitgenodigd, daarbij niet wetend dat Kees alle kinderen al had benaderd of wij zondagmorgen om half 10 allemaal aanwezig wilden zijn om Klaske te verrassen met een ontbijt. Dus iedereen had een beetje vaag gedaan dat ze wel kwamen maar nog niet precies wisten wanneer.

(Lees meer)

Keywords: verjaardag,Klaske


32

Dat wij in een christelijk dorp wonen in de meesten van jullie wel bekend. Wij werden gisteren daarvan weer eens goed doordrongen op weg naar Heerenveen om Klaske's verjaardag te vieren. We zijn namelijk tussen Hardenberg en Lichtmis welgeteld 32 auto's tegengekomen.

2 daarvan in Hardenberg zelf. Ik kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst maar 2 auto's heb zien rijden in Meppel. Vervolgens kwamen daar bij de afslag Dedemsvaart nog 7 bij en in de tussentijd hebben wij dus op een compleet verlaten weg gereden.

Uiteraard hadden wij binnen 5 minuten dat aantal van 32 verdubbeld toen we eenmaal op de snelweg richting Meppel zaten ;-)


Het logje komt echt binnenkort

Ik vermoed dat sommigen van jullie vol spanning wachten op het logje van onze laatste Jamie Oliver maaltijd, maar ik heb er de afgelopen week helemaal geen tijd voor gehad. Binnenkort, ik beloof het!

Bovendien gaan we komende zondag toch niks speciaals koken aangezien Klaske jarig is en we uiteraard wel even op bezoek willen en Mark-Jörg is druk aan het leren voor zijn FCCS cursus die hij dinsdag en woensdag heeft. Dus om het wat gespreid te houden voor jullie tik ik het logje van afgelopen zondag gewoon iets later, anders zitten jullie zo lang zonder ;-)


Dons

Wie kan mij vertellen hoe het komt dat op bijna al onze binnenplanten, dons groeit op de aarde? En wat kan ik er aan doen? Bij sommige planten kan ik het eraf scheppen, maar bij velen zit het echt rond de wortels en tussen alle stengeltjes. HELP!

Keywords: dons,op,planten


Wat een gedoe

Hoe moeilijk kan het in dit land zijn om aan goede anticonceptie te komen? (Lees meer)

Keywords: anticonceptie


Zoek!

Linkdump