De buit

Aangezien pa & ma over niet al te lange tijd in Den Helder hopen te gaan wonen zijn ze nu alvast bezig om hun huis te reorganiseren, op te ruimen en te ontdoen van onnodige materialen. En een deel van die, voor hun, onnodige materialen komen bij de kinderen terecht. En uiteraard zag mijn moeder op moederdag haar kans schoon om MJ tot wanhoop te drijven door onze auto voller en voller te laden ;-) (Lees meer)

Keywords: buit,lepeltjes,boeken


Moederdag

Beter laat dan nooit, nietwaar ;-)

't Is moederdag, een blijde dag, wij houden van elkaar...

(Lees meer)

Keywords: moederdag


Bos

Door het schitterende weer van de afgelopen weken begon het bij Mark en mij te kriebelen. We wilden erop uit, lekker wandelen met de kids en het liefst naar het bos. (Lees meer)

Keywords: bos,bolderkar


Het is stil op het log

Zoals ik de vorige keer al schreef hebben we niet veel tijd gehad om te loggen. Met dit mooie weer doen Roan en ik namelijk een verwoede poging om eens een jaartje bruiner uit te vallen dan omi. En gisteren met moederdag hebben we gekeken of onze pogingen enig effect hebben gehad of dat het gewoon hopeloos was en we het wel kunnen vergeten. Ik moet zeggen, Roan en ik maken nog een goede kans, alhoewel mama nog altijd ietsje bruiner is. (Lees meer)

Keywords: geen,tijd,bruin,worden,aardbei


Helaas

Ik was van plan om 2 logjes te schrijven met foto's van de kids, maar helaas lukt het momenteel niet om thumbnails te maken. Ik zal het morgen weer proberen. De tekst is in ieder geval al af, dus ik hoef alleen nog maar de foto's te plaatsen en dan kan ik ze posten ;-)

Nog even geduld dus.....
---------------------


Buzzen

Jaha, Mark en ik zijn buzzers. Buzzers? Wat zijn dat? Buzzers zijn mensen die dingen testen voordat ze uitkomen in Nederland. Bijvoorbeeld internetsites, spelletjes, boeken etc. etc. (Lees meer)

Keywords: buzzen,Endymion,Spring


Gaat het ons een keertje lukken

Om op tijd in bed te liggen? MJ staat nu even onder de douche. Ik ben net klaar met alles beneden opruimen en alvast klaarzetten voor het ontbijt morgenochtend. Als ik de pc heb afgesloten kan ik naar boven om alvast in bed te gaan liggen. Zal het ons een keertje lukken om voor 11 uur het licht uit te hebben? (Lees meer)

Keywords: op,tijd,naar,bed


The taming of the screw

een bekend toneelstuk van Shakespeare, wat vertaald betekent: het temmen van de feeks. En dat is wat ik elke dag hier in huis aan het proberen ben :-) (Lees meer)

Keywords: feeks


Anda Jaleo (uitspreken als Anda Galeo)

Oftewel 'Kom op, laat je horen!'. Dat was dit jaar het thema van het koor van het 4 mei-projekt. Mijn broer Pieter is daarbij dirigent en toen Mark-Jörg en ik in Groningen woonden zijn we 2 keer bij een concert geweest. Toen de kinderen geboren werden is het er helaas niet meer van gekomen, maar dit jaar heb ik de kans genomen om alleen (nou ja, met pa en ma en oom Albert, tante Joke en Ilona) er heen te gaan. (Lees meer)

Keywords: 4,mei,projekt,anda,jaleo


Volleyballen

Wie het waagt om de komende dagen mijn onderarmen aan te raken kan een tik op zijn neus verwachten. Mijn onderarmen zitten namelijk onder de blauwe plekken en zijn heel gevoelig. Verder heb ik ook overal spierpijn, maar mijn armen zijn echt heel erg. (Lees meer)

Keywords: volleybal


Zoek!

Linkdump