Gips

Niet schrikken (ja, alsof dat zo'n goede opmerking is, want dan schrik je juist), maar Roan heeft zijn been in het gips. Maar wees gerust, niks zwaar traumatisch of ernstig.

(Lees meer)

Keywords: gips,Roan


goedkoop Oranje steunen

Ja, ook wij zijn zo gek geworden. Wij steunen Oranje en hopen dat ze kampioen worden!!

Veel keus hadden we eigenlijk niet, aangezien de buren van nr. 2, 3 en 4 vlaggetjes voor en achter het huis hadden opgehangen en ons gevraagd hebben of wij het ook wilden doen. Geen probleem, het ziet er nu lekker gezellig uit in de buurt ;-)

En Oranje steunen hoeft helemaal niet duur te zijn. 2 x een oranje vlaggetjesreeks en 1 x een hollandse leeuw vlaggetjes reeks bij de Action. Volgens mij waren we nog geen 1,50 euro kwijt.
Daarnaast een gratis juicharm van neckermann (waarvan het armgedeelte al lek is), 2 gratis opblaaskronen van de staatsloterij (kregen we toen MJ pasfoto's liet maken bij de primera, voor de kids, omdat ze zo lief zijn) en 2 wuppies van de albert heijn (terwijl ik voor nog geen 10 euro boodschappen deed, maar ja, die lieve kinderen hè ;-)).

Tel daar een oud voetbalspel bij op die mijn broer Jochum niet meer hoefde, dus die wij gekregen hebben van mijn ouders met 5 balletjes (Roan en Lenci spelen er elke dag mee en het ene na het andere doelpunt wordt gescoord) en het gratis Wuppielied van de AH, die je kan downloaden en waar Roan helemaal gek op is, bij op en onze Oranje-steun kan niet meer stuk!!

Nu nog nadenken of we nog een sjaal van de MacDonalds willen: land hup hup Hol...

Roan zal daar geen probleem mee hebben, die is dol op "macdommelse" ;-)
--------------------------

Keywords: oranje,voetbal


en nog een kies erbij

Afgelopen maandag begon Lenci weer te knarsetanden, dus ik had al een vermoeden.

En ja hoor, ze krijgt er weer een kiesje bij. Linksonder. Dan heeft ze nu 8 tanden en 4 kiezen. Het is ons alleen een raadsel waar haar hoektanden blijven. Die zouden toch voor de kiezen horen te komen, maar niks hoor, geen spoor van te ontdekken.

Ze heeft voorlopig toch wel genoeg aan dit kiesje, aangezien haar billen helemaal rood en pijnlijk zijn. De arme ziel. Maar ze krijgt wel een mooi gebit, met een spleetje tussen haar voortanden ;-)
-------------------------

Keywords: kiesje


Turnshow

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De turnshow met onder andere ouder en kindgym waar we al eerder over schreven.

(Lees meer)

Keywords: turnshow


Demonstratieles ouder en kindgym

Elke maandagochtend 9 uur ga ik met Roan en Lenci naar ouder en kindgym. En elke week is het weer genieten. Ze rennen en draven wat af. Klimmen, klauteren overal op en over. Springen van kasten en banken af. Kruipen door tunnels. Spelen met hoepels en ballen. En zijn daarna lekker moe!

Nu is er zaterdag 10 juni een demonstratie van alle gymlessen die er zijn en daar hoort ouder en kindgym dus ook bij. Het begint om half 10 en om kwart voor 10 zijn Roan en Lenci aan de beurt. Dat zal op zijn hoogst 3 kwartier duren.

Hierbij willen wij een ieder die er zin in heeft uitnodigen om deze demonstratie bij te wonen. Wel willen we het graag van te voren weten zodat wij kaartjes kunnen kopen bij de lokale supermarkt.

Roan, Lenci en wij hebben er al heel veel zin in!

Keywords: ouder,en,kind,gym


Zoek!

Linkdump