Tatoeage

Aangezien ik de komende dagen een aantal afspraken heb met familieleden leek het me wel handig om ze eerst even voor te bereiden.... (Lees meer)

Keywords: henna,tatoeage


Boef

Lenci geeft een opgeblazen balon aan Annelies.

Ze roept de hele tijd 'die, die'. Annelies gooit de balon naar Lenci (wat Roan en ik ook aan het doen zijn), maar dat blijkt niet helemaal de bedoeling.

(Lees meer)

Keywords: Balon,Lenci,Boef


Herkenning

Zonet herkende ik iets van mezelf in Roan. (Lees meer)


Wie weet wat het is?

Is het hagelslaggen of hagelslagen?

Ik wilde zonet 2 soorten hagelslag op brood en het stond bij MJ. Wat moet ik dan aan hem vragen? Of ik de hagelslaggen of de hagelslagen mag? Wie weet het?
------------------------------------


We zijn er weer

Afgelopen woensdag zijn we teruggekomen van vakantie. We hebben 11 heerlijke dagen gehad in Den Helder. Met zon, zee, strand, storm en regen. Uiteraard zijn Roan en ik enorm bruin geworden. Lenci ziet er met haar blonde koppie ook lekker bruin uit en MJ is nog nooit zo bruin geweest. Het was een geweldige vakantie met een paar kleine tegenslagen, die stuk voor stuk ook allemaal wel losliepen, dus we hebben genoten. Een uitgebreider verslag hopen we binnenkort te doen. Zelf digitale foto's maken hebben we niet gedaan, maar aangezien mijn ouders er tot maandag hebben gestaan en zij wel digi foto's hebben gemaakt, zullen jullie op den duur vast wel kunnen meegenieten met woord en beeld.

Voorlopig zijn we nog lekker bezig met vakantie hebben (Mark-Jörg moet maandag weer beginnen), de troep opruimen en gewoon genieten van nog even lekker met z'n viertjes thuis zijn.
Straks, over 2 weekjes, gaat ons leven helemaal veranderen, want dat gaat Roan naar de peuterspeelzaal, 2 dagdelen in de week.
En om mijn eigen leven gelijk nog drukker te maken, ben ik sinds kort ook contactpersoon-in-opleiding van de vereniging Borstvoeding Natuurlijk. Dus daar ga ik de komende tijd veel literatuur voor doorspitten en ik moet in oktober al naar de eerste scholingsdag (op 7 oktober pap, dus hopelijk viert u uw verjaardag op zondag ;-)) Over hopelijk een jaar ben ik contactpersoon en zal ik cursussen gaan geven over borstvoeding en doe ik mee in de telefoondienst.
Met de eigen borstvoeding gaat het wisselend. Lenci en ik hebben het anderhalf jaar met plezier gedaan. Alhoewel ik de laatste 2 weken soms moest smeken of ze toch niet 's ochtends een slokje wilde (ik wilde namelijk graag die anderhalf jaar volmaken), daarna heeft ze de rest van de vakantie niet meer gedronken, maar de afgelopen 2 ochtenden thuis wilde ze ineens wel weer. We wachten maar af :-)
Daarnaast begint MJ in september met weekenddiensten, dus het leven zal een stuk onregelmatiger worden en aan mij de taak om daar enige regelmaat in aan te brengen.

Tjonge, er is gewoon zoveel te vertellen. We moeten binnenkort echt weer ons best doen om actief te worden op het log. Maar dat komt wel als we zijn bijgekomen van de vakantie.

Rest mij nog 2 dingen te zeggen:
1. Roan heeft namens ons en omi en opi, uitgebreid gedag(tot ziens, we komen echt wel weer een keer terug) gezegd tegen de zee en Lange Jaap (vuurtoren Den Helder), waarbij in zijn stem duidelijk te horen was hoe gehecht hij is geraakt aan die 2 dingen. En ook Lenci heeft meerdere malen gezwaaid en dagdag gezegd.

2. Omi? Joëlle? MAÏS!!!!!! (inside joke)

---------------------------------------------------------

Keywords: vakantie,2006,Den,Helder


Zoek!

Linkdump