Pech

De afgelopen tijd voelen wij ons wel een beetje pechvogels..... (Lees meer)

Keywords: pech


En nu

wil ik ook op het potje poepen. (Lees meer)


26,5

Dat is het aantal kilo appels die we gisteren van mijn appelboom hebben geplukt. (Lees meer)

Keywords: adopteer,een,appelboom,plukken


Mama,

nu ga ik zindelijk worden, dus ik hoef geen luier om.

(Lees meer)

Keywords: zindelijk,worden,Roan


Broem broem

Om kwart over 1 hoor ik een auto aankomen rijden en als ik voor naar buiten kijk stopt er een lesauto voor onze deur. Dus ik ga naar buiten, schudt Terry (de rij-instructeur) de hand en zwaai nog even naar Mark-Jörg en Roan die achter het raam staan. Dan zegt Terry: Kruip jij maar achter het stuur. SLIK! (Lees meer)

Keywords: autorijles,Annelies


Zojuist

Zojuist was het zover!!!!

(Lees meer)


Eikel met niks

Vanmorgen Roan weer naar de peuterspeelzaal gebracht. (Lees meer)

Keywords: peuterspeelzaal,Roan


28

Zo jong ben ik nu, 28 jaar. 12 september was ik jarig en ik had de ongelofelijke mazzel dat Mark-Jörg vrij was. Mijn ouders vrij waren, Marjolein en Marco vrij waren, Mirjam vrij was en Kees en Klaske 's middags tijd hadden. (Lees meer)

Keywords: verjaardag,Annelies


Jakkie bah

Vandaag schoof ik even de krabpaal opzij om iets op te pakken wat er achter gevallen was. En tot mijn walging vond ik daar een dode muis....

Ieuw!! Nu weet ik ook wat Lucky een paar avonden geleden gevangen had en buiten op zat te kauwen. Ik had alleen niet in de gaten dat ze het mee naar binnen had genomen. Blehhhhh.

--------------------------------------


Roan naar de peuterspeelzaal

Het begon vanochtend met een jongetje die nog sliep toen de wekker om half 8 ging. Maar ja, met een luidruchtig zusje als Lenci duurde het niet lang voor ook Roan bij ons in bed kwam. Lekker rustig opgestaan en ontbijten. (Lees meer)

Keywords: Roan,peuterspeelzaal


Stil in huis

Het is ontzettend stil in huis. Geen continue: mama, en dan een heel verhaal over wat hij aan het doen is.
Geen: mama, waarom......?
Geen: mama, je mag een boekje voorlezen, mazzelbips!

Het enige wat ik hoor is Lenci die op de salontafel met mijn oude weegschaal aan het spelen is. Af en toe komt ze bij me, even wat laten zien. Of ze vraagt waar haar drinken is. Maar het is echt een behoorlijk stuk stiller. Gelukkig mag ik Roan over 20 minuten weer ophalen!! ;-)

------------------------------------------

Keywords: stil


maandag en morgen

Jaja, rare titel, maar het gaat dus over afgelopen maandag en morgen. (Lees meer)

Keywords: konijn,peuterspeelzaal


Bye bye wortelkanaal

Maandagavond kreeg ik ineens hevige kiespijn. (Lees meer)

Keywords: wortelkanaal,behandeling


Steve Irwin

Vandaag is Steve Irwin overleden door de steek van een pijlstaartrog. Afgrijselijk. Hij was nog maar 44 jaar en heeft 2 kleine kinderen, waarvan 1 nog geen 3 jaar is. Mark en ik hadden ontzettend veel bewondering voor hem, omdat hij altijd met zoveel passie en enthousiasme met zijn werk bezig was en ook altijd de veiligheid van het dier en zijn mensen in het oog had.

Op de website van Discovery Channel staat dat de steek van een rog zelden dodelijk is, maar dat Steve de pech had dat hij recht in zijn hart werd gestoken. Ik vind dit echt heel jammer, in de eerste plaats uiteraard vanwege zijn vrouw en kinderen, maar ook voor zijn dierentuin, de dieren waar hij mee werkte en die hij redde en alle mensen die zoveel bewondering voor hem hadden en die hij leerde de natuur lief te hebben. Zijn aanstekelijke enthousiasme zal gemist worden.
---------------------------------------------


Zoek!

Linkdump