back to weblogWhen the Lady smiles


Iedereen kent de verhalen wel van jonge vrouwen die mooi, maar niet super bijzonder zijn. Totdat ze lachen. Dan breekt ineens de zon door en verbleekt al het andere. Dan licht hun gezicht op en vervallen alle eventuele onvolmaaktheden.

Zo'n dochter hebben wij ook. Normaal heeft ze een lichte frons met een zeer ernstige blik. Bovendien ook flink wat pukkeltjes op het moment. En uiteraard de beruchte kin, dezelfde die haar broer, moeder en oma ook hebben. Maar vanmiddag verbleekten al die uiterlijke kenmerken.
Ja, ik weet, ze is nog maar 2 weken, dus echt lachen kan ze nog niet. Maar wat ze mij vanmiddag schonk was meer dan de onwillekeurige grimas, die je vaak bij baby's ziet. Dit was een lach van oor tot oor. Haar hele gezicht lichtte op, alles viel in het niet bij het zien van die lach.
Dit wordt een hartenbreekster. Duizenden mannen zullen aan haar voeten vallen wanneer ze naar hen lacht. Haar vader zal haar niets kunnen weigeren en haar broer zal ze om haar pink winden.
Oh help, hoe zal ik als moeder haar kunnen weerstaan. Ik kan haar broer met zijn grote charmante heldere ogen en vrijwel altijd lachende gezicht ook al zo moeilijk weerstaan.

Hierbij alvast een waarschuwing voor alle jongens: pas op voor de glimlach van mijn dochter!

Hmmm, wie zegt dat een baby van twee weken nog niet echt kan lachen. Ze is inmiddels al vier weken hoor ;-) Had immers twee weken eerder geboren kunnen worden.
Trouwens, wat is er mis met dat kinnetje???

En een vader die haar niks kan weigeren? Komt wel. Als ze wat groter wordt.
Jouw vader zat hier vorige week nog te zwijmelen boven jouw babyboek..., maar 'k denk toch dat hijje later wel eens dingen geweigerd heeft.

En al die mannen die aan haar voeten zullen vallen/liggen. Je weet hoe je daarop moet reageren: de eerste de beste vent...

En hoe jij haar moet leren weerstaan? Daar zijn wel cursussen voor ;-)

Wel jammer dat je niet je digi bij de hand had ;-) Daar zijn zulke camera's voor ;-)

Mama/Omi () (link) - 9 Maart '05 - 16:06

Trouwens! Mooi zit van binnen!!! ;-)

Mama/Omi () (link) - 9 Maart '05 - 16:08

Volgens mij heeft papa mij nooit iets kunnen weigeren ;-) Hij is nog steeds als was in mijn handen..... En ja, de eerste de beste vent die aan mijn dochter zit, die breek ik zijn benen. Als ik er al zo over denk, hoe moet Mark-Jörg en dan wel niet over denken. Ach, 1 troost, MJ kan over het algemeen ook weer zetten wat hij bij een ander gebroken heeft....;-)

Wat er met dat kinnetje mis is, waar zal ik beginnen. Het zorgt ervoor dat ik weet ik veel hoeveel onderkinnen heb, door de structuur. Daarnaast heb ik daardoor een richel die snel vet wordt en amper schoon te houden is. Ook bij Lenci zitten de meeste pukkeltjes op d'r kinnetje en in dat richeltje. Tja, mam, ik ben gewoon niet erg gecharmeerd van die kin. Mark heeft er geen problemen mee, vindt em snoezig.

Maar zoals u al zei, echte schoonheid zit van binnen en dat zal ik beide kids leren! Uiterlijk helpt alleen wel een beetje ;-)

Annelies () - 11 Maart '05 - 19:23

O, o. Nu maar hopen dat je papa dit zelf niet leest ;-) Grote kans dat hij dan daarna nooit meer als was in jouw handen zal zijn!
En blijkbaar heb jij dus meer van je papa dan van mij... Ik heb nooit gedacht of gezegd: de eerste de beste vent die... Vond het heel gewoon dat er ooit eens een vent zou zijn die er met m'n dochter vandoor zou gaan :-) En 't enige dat voor mij daarbij belangrijk was: was dat het een goede vent zou zijn!

En al die onderkinnen? Da's dan niet mijn kinnetje, want ik heb er maar één. Heb net nog even in de spiegel gekeken ;-) En die richel... nooit last van gehad, en al helemaal geen vette richel. Integendeel zelfs!
Jammer hoor, dat je niet van je eigen kinnetje houdt. 't Is juist zo'n lief kinnetje!

Mama/Omi () (link) - 11 Maart '05 - 20:49

Niet voor OMA: Ik heb de spiegels in huis iets hoger gehangen dan normaal, zodat de de richel van zelf een strakke recht toe rechtaan lijn wordt. Mooi glad kinhalsromp uiterlijk. MJ ik heb dan niet je p.... gebroken (ik mocht jr meteen al) maar ik hou je wel in de gaten. DUS VOORTAAN HET ONDERSTEL NAAR BENEDEN HALEN.

OPA-PA-MAATJE.

Opa, pa en maatje () - 11 Maart '05 - 23:25

http://www.prostitutas-de-guatemala.madu.. | mujeres panty | [URL=http://www.pelirrojas-culonas.maduras50... culonas[/URL] |

lola () (link) - 7 September '06 - 11:27


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)