back to weblogEven een tegenvallertje


Of 2. En eigenlijk 2 flinke tegenvallers. Maar goed, voor ik daar aan toe kom is de stand van zaken qua ziekte en de foto's van afgelopen nacht.
Met mij en de kids gaat het alweer een heel stuk beter. Ik kan weer uit mijn ogen kijken en weer normaal functioneren (voor zover ik dat normaal kan ;-)), alleen het hoesten wordt iets meer, maar is niet pijnlijk, eerder lastig. De kinderen knappen ook alweer op. Roan hoest steeds minder en heeft veel minder last van zijn neus. Lenci lijkt ook al weer iets minder verkouden, maar begint nu een beetje te hoesten. Hopelijk helpt moedermelk om haar hoesten een beetje binnen de perken te houden.
Mark-Jörg is nu ontzettend verkouden (en hij is helaas vergeten om neusspray mee te nemen naar het werk, dus die arme ziel moet nu tot vannacht half 3 zonder neusspray doorkomen. De enige afdeling die het heeft is de poli KNO en die is nu dicht, bovendien had hij daar al eens een flesje gebietst. Hij heeft al op alle andere afdelingen gevraagd, maar niemand heeft wat. Een patient heeft hem zelfs al beterschap toegewenst.) en hij begint ook te hoesten, gelukkig ook zonder echte keelpijn.

En dan nu de foto's:

12Verder zijn het eigenlijk dezelfde foto's als gisteren, omdat alle verf een 2e laag heeft gekregen, maar ik zal er nog eentje doen, eens kijken of je het verschil ziet met gisteren qua kleur.

3Vanmiddag is Mark-Jörg dus weer wezen kijken en toen bleek dat de behanger vanmiddag ATV had. Dus die had vanochtend alleen de zolder afbehangen en was toen naar huis gegaan. Ze moeten dus nog alle slaapkamers en de benedenverdieping behangen. Niet zo netjes voor een bedrijf dat beweerde met een week klaar te zijn. Ze hebben er 1 dag bijgekregen voor de kozijnen boven, dus maandag zou alles klaar moeten zijn. We hadden al de pech dat zijn collega maandag al gelijk werd weggeroepen voor een spoedklus, dus hij moest het al alleen doen, maar dan ook nog zoveel moeten doen maandag, tja, we wachten het maar af.
En dan de badkamer; er zijn te weinig tegeltjes besteld, dus de aannemer kon niet verder. Wel is er een gat in de muur geboord voor de drogerslang en de meeste tegeltjes zijn gevoegd. Nu is het afwachten wanneer de rest arriveert. Hopelijk komt er maandag wel iemand om verder te gaan met andere dingetjes, zoals het wandmeubel, de radiator en een rooster voor het drogerslanggat, anders bellen we daar even achteraan. Die man zei wel dat het nu maar hopen was dat er iemand tijd had om te tegelen als de tegeltjes er waren, want dat moest dan weer in hun schema ingepast worden.

Maar goed, al met al, niet erg goed nieuws dus. Gelukkig hebben ze beide nog een week voor het klaar moet zijn. We blijven maar positief denken nietwaar!?

Oh ja, sommigen van jullie weten misschien nog dat er al maanden 1 woord is dat Roan zegt en wat ik maar niet kan verstaan. Het klonk telkens als plankton, maar goed, waarom zou Roan dat woord kennen en zeggen? Sinds gisteren weet ik het: Pardon! Hij zegt pardon!! Tsjonge wat waren we allebei opgelucht toen we daar achter waren. En nu lopen we de hele dag pardon en plankton tegen elkaar te zeggen ;-) Ah, had ik bijna jouw logjes gemist :-( Sinds ik een programmaatje heb dat via rss me laten weten wanneeer iemand een logje heeft geschreven, vergeet ik dat er ook nog mensen zijn die dat niet hebben! Foei, zal beter en meer aan je denken ;-)
Fijn dat 3 van de 4 weer aan het opknappen zijn. 't Is wel een ziekenhuis, daar bij jullie, de laatste tijd. Schiet niet écht op. Net zo min als ATV-ende behangers en schilders opschieten en te weinig bestelde tegels. Of de tegelzetter heeft er een paar teveel versneden ;-( Maar ja, dat zegt ie natuurlijk niet.
Maar 't ziet er wel prachtig paars uit :-) Zo zie je maar, alle modegrillen komen vanzelf weer terug :-) Hier liggen nog altijd paarse gordijnen op zolder... Wie weet, herstellen we ze nog eens in ere :-)

Mama/omi () (link) - 13 Januari '06 - 22:43

O ja, pardon plankton, dat ik daar niet even op reageerde:-) Flink oefenen met de rrrrrrr. Je weet wel: er reden driehonderddrieendertig rode ruitertjes op de berg arrarat :-)

Mama/omi () (link) - 13 Januari '06 - 22:44

Dus dat was het raadselachtige plankton! ;-)

Joëlle (link) - 13 Januari '06 - 23:28

Thanks for the special work and information!

cherly () (link) - 14 Maart '06 - 10:17

I like your website alot...its lots of fun... you have to help me out with mine...

Noris () (link) - 18 Maart '06 - 19:47


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)