back to weblogAvondeten met z'n drietjes


Tja, het lijkt heel normaal. Avondeten met z'n drietjes. Maar niet als je bedenkt dat Mark-Jörg deze week avonddienst heeft.....

Dus hoe kan ik dan met 3 personen avondeten? Had ik iemand op bezoek? Een mee-eter?
Nee dus. Gisteren was de eerste avond dat Mark dienst had, dus om 15.30 ging hij richting Zwolle. De rest van de middag verliep prima, het koken ging ook uitstekend.
Dus Roan en ik konden eten en ik maakte vol ijver Roan's bordje klaar. Vervolgens was het magnetronbord van Mark aan de beurt en op dat moment wordt Lenci wakker en krijgt honger. Aangezien het nog geen 3 uur na de vorige voeding was, hoopte ik dat ze het nog wel zou volhouden tot na het eten, dus ik ging door met Mark's bord klaarmaken en daarna mijn eigen. Intussen had mevrouwtje besloten dat ze ech extreme honger had, dus ze zette het op een krijsen. Dit was echt schreeuwende honger! Daar zat ik dan. Met een opgeschept bord en een zoon die graag wilde eten. Ik wist echt even niet meer wat ik moest doen, zat op den duur compleet in tranen aan tafel.
Aangezien dat geen zin had heb ik mezelf maar bij elkaar geraapt en alvast het toetje op tafel gezet. Vervolgens heb ik Lenci borstvoeding gegeven terwijl ik zelf mijn bord aan het leegeten was. Daarna heb ik voor Roan en mij toetje ingeschonken en ook dat konden we  rustig opeten terwijl madammeke heerlijk lag te drinken.
Het zal me een gezicht zijn geweest, met z'n drietjes aan het eten. Gelukkig is het spugen voorbij dus hoefde ik niet bang te zijn dat ze m'n bord extra zou vullen ;-)

Arme ziel!
Tja - soms zit het mee, soms zit het tegen. Je hebt het denk ik goed opgelost, dus een eventueel volgende keer (hoop dat die niet komt, maar ja; je weet het niet) zul je beter weten wat je kunt doen.Ik hoop dat je de rest van de week ongestoord zult kunnen eten met je zoon en dan vervolgens je dochter kunt laten dineren op een wat relaxtere manier.

(o)mammaK () - 14 Maart '05 - 22:09

Ja, zo gaat het soms als je mama bent... En ja, dan moet je jezelf bijelkaar rapen en er het beste van maken.
Gebeurt vaker dat een baby huilt op een moment dat het niet zo uitkomt ;-( Dan kun je twee dingen doen: hem/haar maar even laten huilen, of gaan roeien met de riemen die je hebt. En dat laatste heb je dus gedaan!

Tipje: zou het niet handiger zijn om 's middags warm te eten als MJ avonddienst heeft? Met alleen een boterhammetje te eten is zo'n probleempje makkerlijker op te lossen. En bovendien kan hij dan nog de grote afwas doen, voor hij naar z'n werk gaat ;-) ;-)
Au, au, niet meppen MJ :-) Je bent wel lief!!

Mama/Omi () (link) - 15 Maart '05 - 21:53

Wat een toestand met twe van die kleintjes. Ja zegt oma, er is niets nieuws onder de zon. De oude kinderarts die Oma in het verlede.n had en waar ze met .vier kinderen heen ging zei dan: ach als ze wat ouder zijn gaat alles veel makkelijker. Dus Annelies, houd de moed er maar in.Veel groeten voor de groten en de kleinen van ons beiden.

Opa en Oma H () - 16 Maart '05 - 11:02


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)