back to weblogAchteruit


Zojuist heeft Roan weer iets nieuws geleerd en demonstreert het naar ons toe met volle trots.

Hij heeft ontdekt hoe hij achteruit moet lopen!! Dus nu loopt hij vanaf de deur keuken/douche achteruit naar de muur achterin bij de wc. En lol dat hij heeft. Met een stralende grijns loopt hij heel voorzichtig, voetje voor voetje tot hij bijna de muur raakt.
Leuk om die ontdekkingen te zien. Zoals toen hij ontdekte dat hij duizelig werd van rondjes draaien.
Dit soort dingetjes maken mijn hoofdpijn iets minder erg. De hoofdpijn die is ontstaan omdat ik vannacht van 3 tot 6 met een wakkere dochter heb gezeten omdat ze waarschijnlijk darmkrampjes had.  En helaas kon ik niet blijven liggen vanochtend omdat we nog boodschappen moesten doen en Mark vanmiddag weer moet werken.

Sterkte lieverd, neem een paar rozen, want jouw leventje gaat er ook niet altijd over... En ik heb zo'n enorme bos, pik er een paar uit en geniet!

Rineke - 19 Maart '05 - 13:25

Wat knap van Roan! ik kan me voorstellen dat je trots op hem bent en inderdaad: als er zoiets gebeurt op een dag dat het allemaal een beet je tegen zit helpt het je om op de been te blijven. Het is van levensbelang dat je dat evenwicht blijft zoeken en dan ook zult vinden. De nare dingen ben je later vergeten, maar de herinnering aan zoiets leuks als vandaag blijft.
Desalniettemin: sterkte. Ik heb makkelijk praten: wij kijken erop terug, jij zit er middenin. Kop op hoor!

(o)mammaK () - 19 Maart '05 - 14:28

Wees maar niet bang hoor Klaske, dat evenwicht blijf ik echt wel vinden. Dat heb ik bij Roan ook altijd gehad en dat blijf ik houden. Maar Mark en ik schrijven hier de leuke en minder leuke gebeurtenissen op. Juist door ook de minder leuke dingen te loggen zorgen we ervoor dat we dubbel en dwars kunnen genieten van de leuke dingen. Zo krijgen jullie een kijkje van hoe het er hier dagelijks aan toegaat. En op deze manier kunnen we ook een beetje medelijden lospeuteren zoals Rineke hierboven geeft ;-)

Annelies () - 19 Maart '05 - 15:18

Jaja, kan me voorstellen dat je wel een paar rozen uit dat boeket van Rineke mag pikken... Maar desondanks blijven die 45 jaren hoor ;-)

Hoop dat je hoofdpijn inmiddels weer een beetje gezakt is Annelies. En anders vanavond maar tukken en verder tukken als MJ weer thuis is. Dat zal vast helpen, het inhalen van die verloren uurtjes slaap.

En kan me voorstellen dat je heb genoten en nog geniet van z'n Roan z'n nieuwste kunstje!! Misschien een achteruitkijkspiegel voor hem aanschaffen? ;-)

Mama/Omi () (link) - 19 Maart '05 - 18:51

Herinnerde me door dit log van je dat wij, als kinderen, dat ook deden, achteruit lopen, ook op straat wel ;-) Ach ja, dat kon toen nog, want de hele straat was van ons, op een enkele auto na...
En dus heb ik het nu ook even weer geprobeerd, of ik het nog kon, dat achteruit lopen...Nee, niet op straat hoor, gewoon hier in huis ;-)
Nou, 't lukt niet echt dus. 't Lopen op zich is natuurlijk niet moeilijk, maar voel me er niet meer zo vrij en onbevangen bij als toen ik nog een kind was...
Gewoon te bang om ergens tegenaan te lopen ofzo. Is toch wel een confrontatie met de ouderdom ;-)
Terwijl papa het wel eens doet, op het strand... kan hij twee keer met de wind in de rug lopen ;-) En soms loopt hij hele stukken met z'n ogen dicht;-) Zo'n op z'n snuit, ogen dicht en dan lopen. Je snapt natuurlijk wel dat ik dan altijd m'n mond stijf dicht houd als hij uit de koers raakt ;-) In de hoop dat hij natte voeten krijgt.
Maar ja, altijd, net op tijd doet hij dan z'n ogen open! Zou hij toch minder doof zijn dan hij zich voordoet?? ;-)

Mama/Omi () (link) - 20 Maart '05 - 12:33

Tja, we vermoeden allang dat papa oostindisch doof is. Als je naast hem staat en je vraagt hem iets te doen dan hoort hij het niet. Als je in een andere kamer over hem roddelt reageert hij ineens van 10 meter verderop......;-) Nee pap, we trappen er niet meer in.
Wel slim dat papa een manier heeft verzonnen om 2 keer met de wind in de rug te lopen. Ik hoop ook nog altijd iets te verzinnen dat ik altijd met de wind in de rug fiets, maar dat is tot op heden niet gelukt.
Ik kijk ook telkens achterom als ik achterste voren loop, dus of u het ouderdom kunt noemen....;-) Nu ligt bij ons natuurlijk altijd een hoop speelgoed op de grond en nooit op dezelfde plaats, dus misschien dat ik daarom achterom kijk ;-)
'k Zag al helemaal voor me dat u op straat achteruit ging lopen. tuut tuut!! boem....Ach is weer eens wat anders dan van de trap afvallen he mam ;-)

Annelies () - 20 Maart '05 - 14:53

Kijk, dat doet nou zeer hè!! Me nog even weer inwrijven dat ik' kampioen van de trap vallen ben'.
'k Durf het bijna niet te schrijven... Maar de laatste keer dat het gebeurde was jij nog in huis en was MJ hier ook... Dus dat is, volgens mij, al behoorlijk lang geleden ;-)

Ja, en achteruit fietsen, daar heb je een speciale fiets voor nodig, eentje waarmee je óók achteruit kunt fietsen. Zal eens voor je gaan uitkijken ;-) En dan een dovenspiegeltje erop... Moet lukken!

Mama/Omi () (link) - 20 Maart '05 - 15:32


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)