back to weblogWe zijn er weer


Afgelopen woensdag zijn we teruggekomen van vakantie. We hebben 11 heerlijke dagen gehad in Den Helder. Met zon, zee, strand, storm en regen. Uiteraard zijn Roan en ik enorm bruin geworden. Lenci ziet er met haar blonde koppie ook lekker bruin uit en MJ is nog nooit zo bruin geweest. Het was een geweldige vakantie met een paar kleine tegenslagen, die stuk voor stuk ook allemaal wel losliepen, dus we hebben genoten. Een uitgebreider verslag hopen we binnenkort te doen. Zelf digitale foto's maken hebben we niet gedaan, maar aangezien mijn ouders er tot maandag hebben gestaan en zij wel digi foto's hebben gemaakt, zullen jullie op den duur vast wel kunnen meegenieten met woord en beeld.

Voorlopig zijn we nog lekker bezig met vakantie hebben (Mark-Jörg moet maandag weer beginnen), de troep opruimen en gewoon genieten van nog even lekker met z'n viertjes thuis zijn.
Straks, over 2 weekjes, gaat ons leven helemaal veranderen, want dat gaat Roan naar de peuterspeelzaal, 2 dagdelen in de week.
En om mijn eigen leven gelijk nog drukker te maken, ben ik sinds kort ook contactpersoon-in-opleiding van de vereniging Borstvoeding Natuurlijk. Dus daar ga ik de komende tijd veel literatuur voor doorspitten en ik moet in oktober al naar de eerste scholingsdag (op 7 oktober pap, dus hopelijk viert u uw verjaardag op zondag ;-)) Over hopelijk een jaar ben ik contactpersoon en zal ik cursussen gaan geven over borstvoeding en doe ik mee in de telefoondienst.
Met de eigen borstvoeding gaat het wisselend. Lenci en ik hebben het anderhalf jaar met plezier gedaan. Alhoewel ik de laatste 2 weken soms moest smeken of ze toch niet 's ochtends een slokje wilde (ik wilde namelijk graag die anderhalf jaar volmaken), daarna heeft ze de rest van de vakantie niet meer gedronken, maar de afgelopen 2 ochtenden thuis wilde ze ineens wel weer. We wachten maar af :-)
Daarnaast begint MJ in september met weekenddiensten, dus het leven zal een stuk onregelmatiger worden en aan mij de taak om daar enige regelmaat in aan te brengen.

Tjonge, er is gewoon zoveel te vertellen. We moeten binnenkort echt weer ons best doen om actief te worden op het log. Maar dat komt wel als we zijn bijgekomen van de vakantie.

Rest mij nog 2 dingen te zeggen:
1. Roan heeft namens ons en omi en opi, uitgebreid gedag(tot ziens, we komen echt wel weer een keer terug) gezegd tegen de zee en Lange Jaap (vuurtoren Den Helder), waarbij in zijn stem duidelijk te horen was hoe gehecht hij is geraakt aan die 2 dingen. En ook Lenci heeft meerdere malen gezwaaid en dagdag gezegd.

2. Omi? Joëlle? MAÏS!!!!!! (inside joke)

---------------------------------------------------------

Ha! Het is dus gelukt: om mijn liefde voor de zee en de Lange Jaap op Roan over te brengen :-)
Die foto's krijg je nog, maar 't zijn er teveel om per mail oversturen, dus 'k zal ze even voor je op en cd-tje zetten, en dan krijg je ze wel.
Heftige veranderingen allemaal! Zal energie gaan kosten.

Mama/omi () (link) - 26 Augustus '06 - 12:03

Fijn dat jullie een lekkere vakantie hebben gehad! 't weer was niet helemaal je-van-het, maar ja.. Nederland (devil)

ennuh...


MAIS!!!!

Joëlle (link) - 26 Augustus '06 - 12:20

Grappig eigenlijk, dat iedereen het over het weer heeft, dat niet je-van-het was, want in mijn beleving viel het best wel mee, en hebben we toch alle dagen leuke dingen gedaan.
Heeft, denk ik, gewoon te maken met het feit dat je als kampeerder veel eerder buiten bent. Thuis blijf je binnen hangen als 't weer even iets minder is, maar op een camping ben je meteen weer buiten als de bui voorbij is.>-)

Mama/omi () (link) - 26 Augustus '06 - 13:02

het weer vond ik vooral vervelend als ik van de trein naar m'n werk liep, tussen de middag een 'lunchwalk' wilde maken, of weer van mn werk naar trein liep :-P

Joëlle (link) - 26 Augustus '06 - 16:51

Het klopt helemaal dat je als kampeerder veel minder "last" hebt van de regen. Het is even een buitje en dan is het weer buiten weer. Ik vond het weer ook meevallen. Wel vond ik het jammer dat het niet meer strandweer was, want ik had het de kinderen zo gegund dat ze vaker lekker op het strand hadden kunnen spelen. Aan de andere kant hebben ze, die paar keer dat het kon, er met volle teugen van genoten.

Annelies () - 28 Augustus '06 - 13:11


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)