back to weblogLente


Ja, de Lente komt eraan. Het zonnetje schijnt meer en meer. We kunnen weer naar buiten zonder sjaal, muts en handschoenen en de jas kan soms zelfs open. En binnen in huis begint het heerlijk te ruiken.

Narcis

Toen de dominee op kraambezoek kwam heeft hij een prachtige narcis meegenomen die nu in volle bloei staat.

Narcis in bloeiEn Roan heeft laatst samen met Mark-Jörg een paastak voor mij uitgezocht, die we vervolgens samen versierd hebben.


PaastakWaar MJ ook gelijk een prachtige hyacinth heeft gekocht. Ik kan niet wachten tot die uitkomt en heerlijk gaat ruiken.

HyacinthOm het plaatje even compleet te maken, ook nog een foto van een bloemetje die we nu al ruim 4 weken hebben staan. Misschien krijgen we toch nog "groene vingers";-)

Gele bloem

Heerlijk om te lezen hoe jij geniet van het mooie weer en van weer naar buiten kunnen.. en zoals je ook geniet van mooie bloemen! Dochter van je moeder? ;-)
Naar buiten kunnnen, frisse lucht, de geur van hyacinten... mmmm, heerlijk!

En wat betreft die groene vingers...
Ik zeg niks ;-)

Mama/Omi () (link) - 23 Maart '05 - 17:07

Oh, ik vind het zo heerlijk om weer naar buiten te kunnen. Heerlijk om het zonnetje in m'n gezicht te voelen. Heerlijk om met beide kinderen gewoon even een boodschapje kan doen. Zeker nu we de wandelwagen er weer in hebben en ik er met de buikdrager voor beter bij kan. Ik voel het nog steeds wel in m'n rug, maar dat is een kwestie van wennen. Binnenkort ga ik proberen even bij een vriendin langs te gaan op deze manier. Ook de kinderen genieten van het mooie weer en buiten zijn. Lenci is de hele weg naar de supermarkt wakker geweest en ze keek haar ogen uit.... En Roan zat ook heerlijk te genieten van de zon.
En die bloemen; heerlijk. Ze staan nog niet eens in bloei, maar ik ruik de hyacinten al. Ik ben echt een dochter van u, ja! Het liefst heb ik de hele lente hyacinten in huis. En andere mooie kleurige, geurige bloemen. 't Is dat ik inderdaad zo trouweloos type ben in de verzorging, anders zou ik veel meer bloemen en planten in huis hebben. De tuinazalea's beginnen ook alweer te bloeien.

Annelies () - 23 Maart '05 - 17:53

Daar zat ik juist aan te denken: hoe met je tuinazalea's zou zijn. Is inderdaad, in de zon en uit de wind weer bloeitijd voor ze;-)
Mmmm, heb toch wat anders in m'n gedachten voor dat plekje, maar daar mail ik nog wel over ;-) Loop ik ook al de hele middag aan te denken!

En die hyacinten, die kun je al vanaf de Kerst kopen. Als je dat niet gedaan hebt, heb je jezelf véél te kort gedaan;-))

Mama/Omi () (link) - 23 Maart '05 - 18:20

En wij genieten van de bosjes narcissen die we bij de bloemist hebben gekocht. Zo helemaal in de knop en langzamerhand tot volle bloei komen.En vergeet ook de blaauwe druifjes niet. Oma kreeg van mamma Klaske een mandje met bolletjes. Als je dan ziet wat een mooie bloempjes tevopoprschijn zijn gekomenen. Ja Annelies, het is alles heel mooi in deze tijd. Veelgroeten van ons beiden O en O

Opa en Oma H () - 24 Maart '05 - 16:11

deze is voor jou omdat ik van je hou en met deze roos vraag ik je verkering quan xx urredice

urredice () (link) - 24 April '08 - 10:47


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)