back to weblogWerken, werken, werken


Het is hier een beetje stil. Er is ook weinig interessants te vermelden :-P
Mark-Jörg is voornamelijk aan het werken en ik werk op mijn manier thuis.

En omdat MJ het wel heel erg bont maakt met werken, heb ik het zo druk dat ik gewoon niet aan logjes schrijven toe kom.

Deze week heeft Mark-Jörg avonddienst. Dat houdt dus in dat hij om 16 uur moet beginnen en om 23 uur klaar is. De praktijk is net anders, hij moet hier om 15 uur weg, behalve op woensdag en vrijdag, want dan moet hij een uur eerder op z'n werk zijn ivm bijscholing en onderwijs, dus dan moet hij om 14 uur weg. Om 23 uur kan hij beginnen met overdragen en afhankelijk wanneer dat klaar is kan hij naar huis. Dat heeft deze week gevarieerd van om half 1 thuis zijn tot om 2 uur thuis komen. De volgende ochtend slaapt hij dan uiteraard uit, komt naar beneden, ontbijt en gaat naar zolder om te studeren. Over twee weken heeft hij namelijk de ALS cursus in Houten. Die duurt 2 dagen en eindigt met een examen. Naast het feit dat het een belangrijke cursus is, die hij zeker nodig heeft voor de opleiding, kost die cursus ook nog eens ruim 500 euro (wat het ziekenhuis de eerste keer betaalt) dus hij wil em heeeeel graag halen.

Overdag is hij dus vrijwel niet beneden, alleen voor het eten eigenlijk en 's avonds is hij niet aanwezig dus we hebben het allebei druk druk druk.
Dachten we dat we morgen even een dagje vrij hadden voor hij de nachtdienst ingaat, maar het vliegtuig waarmee zijn collega die nu in de nachtdienst zit zondag mee zou vertrekken, vertrekt ineens een stuk vroeger, dus Mark-Jörg neemt zaterdag al een 12 uurs nachtdienst van haar over.
Hij begint zaterdag om 20 uur (plus uur reistijd) en is zondag om 8.30 uur klaar. Bed in, slapen, opstaan rond 18 uur, eten en om 19 uur weer naar het werk voor nog een 12 uurs dienst. Daarna nog tot en met vrijdag een "normale" nachtdienst van 23 tot 8.30 en dan zaterdag weer een 12 uurs nachtdienst van 20 tot 8.30. En als hij de avonden thuis is, zit hij, na het eten, te studeren.

Komen we ook wel weer overheen :-P, is alleen lastig omdat ik zondag oppasdienst heb in de kerk en dus met 3 kids dat eind naar de Höftekerk moet lopen, maar ik hoop voornamelijk dat MJ nog goed kan studeren na 13 dagen achtereen late diensten werken.

Had ik trouwens al genoemd dat die cursus die hij heeft in zijn vrije week is? En hij dus niet zoals "normale" mensen een week vrij heeft na een avond/nacht periode. Ach, daar zijn we ook wel aan gewend, want er is altijd wel iets gepland van zijn werk op zijn vrije dagen. Dat trekt hij aan ofzo ;-)

Maar goed, daarom is het hier dus een beetje stil. Weinig tijd en veel andere dingen te doen.
Nu wilde ik alleen even klagen :-D en dat kan lekker op ons log...

Tja, het is hectisch met drie kleine kinderen en een man die én overdag én 's avonds bezig is met werk of aan het werk gerelateerde zaken. Tell me about it!
Gelukkig komt er altijd wer een eind aan dit sort periodes, maar daar heb je nu niet veel aan. Kalm blijven en uitzitten, dat is eht enige advies.
Afijn - we zullen dan maar niet vragen of het uitkomt als we zondagmiddag even langskomen. Dat waren we nl. van plan, eventueel uit de kerk, maar het lijkt me nu niet zo'n goed moment. Jammer genoeg heeft Kees zndagmorgen dienst, anders konden we zeggen: we komen wel naar de kerk in Hardenberg en dan hadden we je met kids en al kunnen komen ophalen. Helaas, dat lukt nu niet.
Sterkte ermee en bedenk: 'this too shall pass'......

(O)Mamma - 7 Maart '08 - 14:10

Lieve Annelies,
Soms zit het mee,soms zit het tegen.Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Oma spreekt uit ervaring:na deze tijd komt weer een andere tijd.Ook dat zalaltijd zo blijven. Sterkte met alles en doe vooral MJ de groeten en de kinderen en jijzelf een dikke kus van ons beiden.

Oma en Opa uit denHaag - 7 Maart '08 - 22:12

Dat is dus: druk, druk, druk. Compleet met alle voor- en nadelen. Eén van de voordelen is natuurlijk: dat je MJ niet de hele dag voor je tenen hebt, als hij boven studeert! :-P En verder... maar zoveel mogelijk jouw, en dat van de kinderen, ritme aanhouden. Daar vaart iedereen wél bij. En, zoals Klaske al schreef, met andere woorden, alles is eindig in het leven, dus dit ook!!

En nu maar hopen dat hij slaagt voor deze cursus, zodat hij niet nóg een keer moet en het ook nog eens geld gaat kosten. Maar dáár heb ik alle vertrouwen in, MJ kennende!

Als dan daarna alles een beetje rustiger is geworden, voorzover dat kan in een gezin met drie kinderen, mag jij even uitrusten!! Zijn de kinderen even voor MJ!! (angel)

Mama-Omi () (link) - 8 Maart '08 - 11:28


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)