back to weblogBalen


Ik ben enorm aan het balen. Enorm!!!

De vrijdag voor afgelopen vrijdag ben ik na mijn werk gewoon naar huis gegaan. Voor ik weg ga controleer ik altijd of ik alles in mijn zakken heb zitten. Just to be sure. En ik had alles bij me. Mijn stethoscoop en mijn nieuwe (!) reflexhamer zaten gewoon in mijn doktersjaszak, die ik daar laat hangen.

Maar waarom een nieuwe reflexhamer? Nou twee weken daarvoor was ineens mijn reflexhamer verdwenen... Zomaar foetsie. Overal gezocht, maar nergens gevonden en dus maar een nieuwe aangeschaft. Dat was voor mij een extra reden om elke dag te controleren of ik alles wel bij me had. Ik dacht dat ik ondanks mijn gewoonte altijd te controleren het een keer vergeten was en nu nèt die dag mijn reflexhamer ergens had laten liggen.

Achteraf niet dus, want de maandag erna kwam ik op het werk en was dit keer mijn stethoscoop verdwenen!!!

Ik heb overal gezocht. In eerste instantie met een van mijn collega's de artsenkamer volledig overhoop gehaald. Nergens, alles bekeken, nergens gevonden. Vervolgens de SEH afgezocht (voor de zekerheid), ook daar nergens gevonden maar ook niemand had hem daar ook gezien. Bij de portier en bij gevonden voorwerpen gevraagd. Niets.

Toen begon de waarheid door te dringen. Iemand heeft mijn stethoscoop gejat, en dus achteraf kennelijk ook mijn reflexhamer.

Deze kamer is met code afgesloten en in principe alleen voor personeel van die afdeling toegankelijk. Dus iemand in dienst van het ziekenhuis heeft mijn stethoscoop gejat, ik snap echter niet wat ze er mee moeten. Een goede artsen stethoscoop valt op bij een verpleegkundige... Dus wat moet die ermee???

Los van het feit dat het zunt geld is (230 euro voor een stethoscoop en 15 euro voor een reflexhamer), los van het feit dat het emotionele waarde had (in mijn 1e jaar gekregen van mijn ouders voor mijn studie en sindsdien mijn gereedschap), los van het feit dat mensen met hun poten van mijn spullen moeten afblijven en los van het feit dat een afgesloten kamer dus niet veilig is en dat je spullen daar kunnen verdwijnen heeft die persoon moedwillig patiënten in gevaar gebracht. Zonder mijn stethoscoop kan ik niet goed diagnoses stellen, nu valt dat bij neurologie nog redelijk mee, maar bij longgeneeskunde heb ik dat ding echt nodig.

Nu dus ook maar weer een nieuwe stethoscoop besteld.

Ik baal dus nog steeds, en ben ook erg boos! Leuk ziekenhuis Zwolle.....

BAAL!!!!

Ik zou een briefje ophangen, met daarop de vraag: Wie heeft mijn reflexhamer en stethoscoop geleend? Graag even terugbrengen.
Beschuldig je niemand van diefstal, maar je maakt wel duidelijk dat er iemand onrechtmatig spullen 'leent'.
Goed duidelijk, zodat iedereen het ziet!!
En hopelijk geeft het de dader(s) een zeer ongemakkelijk gevoel.
Zo niet, dan is het iemand met een blad voor z'n kop!

Kan me voorstellen dat je hier verschrikkelijk van baalt!!

Ma () (link) - 11 Juni '08 - 12:43

ochai... Wat een gespuis daaro...

Kobus () (link) - 11 Juni '08 - 17:03

Heel vervelend als je moet merken dat xvreemden niet van je spullen kunnen afblijven. Ik weet het niet Mark Jorg maar is het niet mogelijk om dit soort gereedschap in een tasje te doen en dat dan mee naar huis te nemen? Is het ziekenhuis niet verzekerd tegen diefstal? Heb een hartelijke groet van ons beiden voor jezelf Annelies en de prachtige kinderen.

Opa en Oma H - 11 Juni '08 - 17:25

Inderdaad: balen voor je. Maar probeer alsjeblieft te denken: hoe vervelend het ook is, het gaat -ondanks de emotionele waarde- slechts om materiële dingen. en wat betreft 'wat hebben ze eraan?': kijk maar eens op Marktplaats of Ebay. Daar schijnt alles wat ooit ergens gestolen is t.z.t. te koop te worden aangeboden. Misschien heeft jouw stetoscoop allang een nieuw eigenaar....
Sterkte met je boosheid - probeer het maar snel los te laten.

(O)Mamma - 12 Juni '08 - 18:51


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 51 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 45 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 60 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 55 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 64 - 51 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 64 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 54 - 58 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)