back to weblogKerstpakketten


De tijd van de kerstpakketten is weer aangebroken :-)

En aangezien MJ tegenwoordig 3 werkgevers heeft, zouden wij ook 3 kerstpakketten krijgen. Maar ja, werkgever nr 2 had een vast moment aangewezen om ze uit te delen en toen zat MJ nog bij werkgever nr 1 te ploeteren. Wie weet mag ie em nog ophalen. Zo niet, dan weten we al dat het een vogelvoederbak is ;-)

Van werkgever nr 1 kregen we een grote oranje doos met daarin een badjas, fles witte wijn en tablet extra pure chocola. Die laatste 2 liggen inmiddels bij mijn ouders. Wat moeten wij daar nu weer mee... De badjas is lekker als reserve, want we hebben allebei nog een goeie.

Die van werkgever nr 3 kwam met de post. Een tinteling. Dan mag je zelf wat uitzoeken uit een boekje met voor uitgezochte cadeau's. We zijn nog aan het twijfelen tussen een pasta pakket en een relax pakket (met hittepit en voetenzak waar je die hittepit in kan stoppen :-))

Het allermooiste kerstpakket heb ik echter gekregen. Toen MJ vrijdagavond thuiskwam na een dagje op mijn vader passen ;-) had hij een tasje mee gekregen van mijn moeder voor mij. Met daarin 3 zakjes musketkransen, een doosje chocolade hulstblaadjes en een punnikset. Dat is nou een ECHT kerstpakket. Lekker snoepen en een leuk cadeautje!

Waar is het kerstpakket van vroeger gebleven? De grote of kleine doos met allerlei artikelen. Vooral etenswaren en dan ook nog een gebruiksartikel erin. Samen de doos openmaken. Tussen alle karton/papier frutsels door graven naar de spulletjes? Oh en met samen bedoel ik natuurlijk mijn moeder en ik, want mijn vader bracht alleen maar het kerstpakket thuis. Het uitpakken mocht hij zich niet mee bemoeien, dat was voor mam en mij :-P

Waarom moeten het tegenwoordig van die ingewikkelde, thema samengestelde, vooral gebruiksartikelen zijn? Ik mis het uitpakken, de spanning van wat er allemaal in zit. Tegenwoordig ben je in 2 seconden klaar met kijken wat het is. 

In ieder geval ben ik erg blij met mijn eigen kerstpakket. Nu alleen nog uitvogelen hoe ik ook alweer moest punniken, want dat is lang geleden...
Hoe zit het met jullie kerstpakketten?

Ik weet precies wat je bedoelt... Niets leukers dan zo'n doos vol houtwol waar je allerlei lekkers uit opdiept.
Voelt ongeveer zoals een kind zich op Sinterklaas voelt! :-)

Mama/Omi () (link) - 23 December '09 - 18:12

Wij kregen een mooi doosje, waar je bijvoorbeeld brieven in kunt bewaren (trouwens, wie krijgt er tegenwoordig nog brieven?) met daarin een spelletje, en een boekje waaruit we zelf een cadeautje mogen kiezen. Vorig jaar kozen we een storm- paraplu. Pa heeft nu gekozen voor een verrekijker en ik moet nog kiezen. Vind het veel te moeilijk om te kiezen. :-(

Mama/Omi () (link) - 23 December '09 - 18:15

Mijn mooiste kerstpakket was jullie liefde en zorg. (Dank lieve MJ)

Pa Opie () - 25 December '09 - 00:30


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons

Laat zien dat je van vlees en bloed bent; vul even de vraag in en dan kan je reactie geplaatst worden
Wat zijn de laatste twee letters van het alfabet?


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Zoek!

Linkdump

+ 52 - 57 | § Eten

Wij eten vandaag aardappels met witlof en hamburgers of kipburgers.
Of, als Mark-Jörg op tijd naar huis kan komen en ik hem zo gek kan krijgen, chinees :-D
Heb echt geen zin om te koken ;-)

Wat eten jullie?


+ 51 - 46 | § heet

De buitenthermometer geeft aan dat het nu (vrijdag om half 2) 46 graden is....

(Lees meer)


+ 61 - 58 | § Eten

Wij hebben vandaag tomaten/groentesoep met stokbrood en kruidenboter gegeten.

Wat hebben jullie gegeten?


+ 65 - 49 | § Hobby's

Ik ben gek op hobby's. Ik heb er dan ook heel veel ;-) (Lees meer)


+ 49 - 59 | § Emoties

Soms, als je foto's van de jongste aan het nemen bent, willen de oudste 2 ook graag op de foto. Over het algemeen teken ze dan hun tong uit of trekken een ander raar gezicht.

Maar deze keer vroeg ik ze om bepaalde emoties uit te beelden...

(Lees meer)


+ 184 - 57 | § Breastfed babe

Nika is breastfed babe van de maand!!!

Kijk maar op ikgeefborstvoeding :-D


+ 66 - 53 | § Appeltaartbrood

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een broodbakmachine. Die gebruiken wij echter momenteel niet (geen tijd voor). (Lees meer)


+ 66 - 63 | § Voedingskussen

Kijk hier eens!!!
Helemaal van mij! Helemaal zelf gemaakt!!
Trots!!!!


+ 62 - 67 | § Traumacentrum

Maandag MJ in traumacentrum! Voorlopig de laatste keer.


+ 55 - 60 | § Dom dom dom

Nooit voordat iets voorbij is, al zeggen dat het meevalt... (Lees meer)