Parende Hazen

21 Apr '05 - 20:17 by

Gisteren kwam ik in het Oosterschar dit koppeltje Hazen tegen. Het stelletje was druk doende met amoureuze activiteiten en stoorden zich in het geheel niet aan mijn aanwezigheid. Maar van hoger hand was iemand het er toch blijkbaar niet mee eens, want na 30 opnamen besloot mijn camera dat ik het voor de rest van de dag mocht uitzoeken; de CF-card was gecrashed.  Na gisteravond/nacht en afgelopen middag met veel geduld alle unformat/rescue/recovery-software te hebben gedownload en getest , gaf ik het op en snelformateerde de kaart. Voor de lol toch nog even een undelete-testje en HOERA!!! de foto's waren weer leesbaar.Als houvast (of uit liefde) bijt het mannetje zich vast in de vacht van zijn vrouwtje.


Hoi Jochum, wat fantastisch, dat je de beelden terug hebt kunnen krijgen. Ik kan me volledig voorstellen, dat je alles op alles gezet hebt, want ‘t zijn erg mooie foto’s.
Prima in beeld gebracht; mooie belichting; hartstikke scherp. Prachtig man!

Teun Veldman () - 21 April '05 - 21:49

Lieve Jochum, ze zijn hartstikke mooi!!! Ik ben heel blij voor je dat na al je moeite het toch nog gelukt is om de foto’s terug te krijgen. Enne…..deze gaan wel naar de wedstrijd van de Grasduinen natuurlijk!! Dikke tuut, Annette

Annette () - 21 April '05 - 22:03

Zou het in de lucht zitten? Dat crashen? Want na mijn pc-crash is nu die van pa aan de beurt, en die is echt niet meer vooruit te branden ;-(
Zou het nou echt al die dia’s die hij de voorbije tijd heeft zitten scannen overnieuw moeten doen?
(devil)
Nou ja, hij ligt er gelukkig niet wakker van(h)
Maar fijn voor jou en voor je meekijkers dat je foto’s er nog waren.
Ze zijn mooi!

Mama/Omi () (URL) - 22 April '05 - 11:32


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.